İngilizce Öğrenme

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Merhaba Arkadaşlar,

Üniversiteye yeni başlayacağım. Ne kadar hazırlık okumak istesem de (sanırım bu sene kaldırılmış) olmadı. Lise de 45-50 puanla geçerdim genelde. Yani İngilizce konusunda epey yetersizim. Temelim çok kötü. 100'e kadar doğru düzgün sayamam. Aksine almancadan 80-90 alırdım. Durum böyle olunca en baştan başlamak istiyorum ingilizce öğrenmeye. Önceliğim internet üzerinden öğrenmek. Önerebileceğiniz kaynaklar var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
onlarca site var aç bir iki taneyi, en basit cümle yapılarıyla başla, sonra basit ingilizce hikayeleri oku, altyazılı dizi ve filmleri izle, otur google translate için cümle ve kelime çevir, akıllı telefon kullanıyorsan markette baya iyi dil uygulamaları var onlardan faydalan.

Yavuzkorkmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Arkadaşlar,

Üniversiteye yeni başlayacağım. Ne kadar hazırlık okumak istesem de (sanırım bu sene kaldırılmış) olmadı. Lise de 45-50 puanla geçerdim genelde. Yani İngilizce konusunda epey yetersizim. Temelim çok kötü. 100'e kadar doğru düzgün sayamam. Aksine almancadan 80-90 alırdım. Durum böyle olunca en baştan başlamak istiyorum ingilizce öğrenmeye. Önceliğim internet üzerinden öğrenmek. Önerebileceğiniz kaynaklar var mı?

aga en baştan başlamak istersen ben bir site kurdum sana göre bence Yavuzla İngilizce / Ücretsiz Eğitimler burda A-Z ingilizce konuları paylaşıcam eğer gramerinde sıkıntı varsa giderebilirsin şuan yeni olduğu için tüm konular yok ama her gün yeni makale yazıyorum bütün konuları eklemeye çalışıyorum teker teker yazıyorum istersen takip edebilirsin