İngilizce kelime listesi

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum.bana şöyle bir program lazım. Anlatayım. İngilizce çalışırken baktığım,yazdığım kelimeleri türkçeleriyle beraber saklayıp listeleyecek birşey istiyorm. google translatede var böyle birşey.

Örnek olarak:
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://j1305.hizliresim.com/19/9/mw6xc.png[/URL][/IMG]

fakat herzaman onu kullanmak zor. herhangi bir sözlükte bu tür bir özellik var mı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ingilizceyle uğraşan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
arkadaşlar acil desteğinize ihtiyacım var :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
arkadaşlar cambridge sözlüğünde varmış buna benzer bişey nasıl yapılıyor bilen var mı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

isyeeeaaaaannnn :D biri de çıkıp bişey desin :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. ielts çalışıyorum. dediğim türde birşeye ihtiyacım var.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
o şekilde sözlük programı bilmiyorum ama tureng sözlükte kelimenin neredeyse tüm karşılıklarını bulabilirsiniz. Gördüğüm en kullanışlı TR<>EN sözlüklerden biri

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
o şekilde sözlük programı bilmiyorum ama tureng sözlükte kelimenin neredeyse tüm karşılıklarını bulabilirsiniz. Gördüğüm en kullanışlı TR<>EN sözlüklerden biri
teşekkürler. bu gidişle kopyala yapştır excelle yapacaz gibi. ama vardır diye umuyorum hala :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
konu güncel...

yok mu bizi aydınlatacak biri :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
(konu güncel ) forumun şu hayat dolu saatlerinde bir yardım arıyorum bu konuda :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Android telefon kullanıyorsan "Free Eng-Tur Dictionary" isimli uygulama ile çevirdiğin kelimeleri favorilere ekleyip liste şeklinde görebiliyorsun.

98O6yv2.png

Ama yok ben bilgisayar üzerinde istiyorum diyorsan ona şimdilik bir tavsiyem yok.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Android telefon kullanıyorsan "Free Eng-Tur Dictionary" isimli uygulama ile çevirdiğin kelimeleri favorilere ekleyip liste şeklinde görebiliyorsun.

98O6yv2.png

Ama yok ben bilgisayar üzerinde istiyorum diyorsan ona şimdilik bir tavsiyem yok.
bunu bir şekilde telde de worde vs aktarma olabiliyor mu ? prosu da dahil?