İngilizce Kelime Ezberleme Uygulamam

metin169met

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhabalar:),

Google Play’ de yayımladığım yeni uygulamamı tanıtmak istiyorum. Adı Kelimezber, bu uygulama ile kendi ingilizce sözlüğünüzü oluşturup sonrasında pratik yaparak kelimeleriniz üzerindeki hakimiyetinizi artırabileceğiniz ve aynı zamanda kelime puanlarınızı gözden geçirip kelimeler üzerindeki performansınızı inceleyebildiğiniz bir uygulama.

Uygulamadaki eksikleri kapatmak adına ve böyle olsa daha verimli olurdu diyeceğiniz fikir ve önerileriniz benim için çok önemli. Geri dönüşlerinizi bekliyorum teşekkürler :) Ayrıca android uygulama geliştirme konusunda soruları olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Uygulamanın linki: Kelimezber - İngilizce Kelime Ezberle - Apps on Google Play

metin169met

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tekrardan Merhabalar,

Uygulamamda bazı güncellemeler yayımladım. Bunlardan bazıları:

- Kelimelerinizi gün içinde hatırlatmak üzere Bildirim Özelliği,

- Yazarak pratik yapabileceğiniz yeni egzersiz kısmı,

- Bildirimlerde gözükmesini istediğiniz ismi belirleyebileceğiniz ayar,

Ve birkaç ayar daha ekledim.
Ayarlar kısmında bulunan

Uygulamama bir göz atıp görüşlerinizi, önerilerinizi benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim. Ayrıca ilk mesajımda bahsettiğim gibi android konusunda elimden geldiğince sorularınızı cevaplayabilirim.

Uygulamanın linki:

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
birşey sorucam o dev account'a verdiğiniz 150 tlyi geri kazanıyor musunuz?

metin169met

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birşey sorucam o dev account'a verdiğiniz 150 tlyi geri kazanıyor musunuz?
Henüz öğrenme serüvenimin başlarında olduğum için uygulamalarımı para kazanma odaklı geliştirmiyorum. Biraz daha ortama aşina olmak adına ve kullanıcıların ne istediğini anlamak için uygulama geliştiriyorum. Bu uygulamamdaki reklam yerleşimleri çok göz önünde olan yerler değil. 150 tl yi amorti etmesi için birkaç aydan daha fazla süre gerekebilir

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Henüz öğrenme serüvenimin başlarında olduğum için uygulamalarımı para kazanma odaklı geliştirmiyorum. Biraz daha ortama aşina olmak adına ve kullanıcıların ne istediğini anlamak için uygulama geliştiriyorum. Bu uygulamamdaki reklam yerleşimleri çok göz önünde olan yerler değil. 150 tl yi amorti etmesi için birkaç aydan daha fazla süre gerekebilir
bilgi için teşekkürler