İngilizce Hazırlık Sınıfında yazılan assayler ve assay nasıl yazılır ?

BloggerWriter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba,
Arkadaşlar bügün genelde İngilizce hazırlık sınıfında yazdırılan essay türleri , konuları ve essayların nasıl yazıldığına dair örnek postlar paylaşıcam bunlardan yararlanabilirsiniz. Sizin için faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Opinion assay Nasıl yazılır : Tıkla
Opinion assay example and topic örnek: Tıkla

Argumentative assay (persuasive assay ) nasıl yazılır ve örnek : Tıkla

Descriptive assay nasıl yazılır ve örnek : Tıkla

Debate speech: Tıkla

Kolay İngilizce kelime öğrenme taktiği için : Tıkla

ozmen_celik

Doçent
Reaksiyon puanı
341
Merhabalar genç arkadaşım öncelik ile çaban için seni tebrik ederim fakat sana seni bir tık daha öne geçirecek bir tavsiye vermek istiyorum.

Mesela ilk linkinde bir makale gördüm " There are many zoos in the world and they have many kind of animals " diye yazmışsın fakat benim sana tavsiyem birde bu şekilde olaya bakman "There are many zoos in the world and these zoos contain wide varieties of animals that are native to all parts of the animals. "

geri kalanını şuan yoğunluktan okuyamadım ama ilk cümle sana tavsiye vermem için yetti.

hayatında başarılar iyi çalışmalar.

iyi forumlar

BloggerWriter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhabalar genç arkadaşım öncelik ile çaban için seni tebrik ederim fakat sana seni bir tık daha öne geçirecek bir tavsiye vermek istiyorum.

Mesela ilk linkinde bir makale gördüm " There are many zoos in the world and they have many kind of animals " diye yazmışsın fakat benim sana tavsiyem birde bu şekilde olaya bakman "There are many zoos in the world and these zoos contain wide varieties of animals that are native to all parts of the animals. "

geri kalanını şuan yoğunluktan okuyamadım ama ilk cümle sana tavsiye vermem için yetti.

hayatında başarılar iyi çalışmalar.

iyi forumlar
Teşekkürler, Tavsiyeniz için. İngilizcemi bende günden güne geliştirmeye çalışıyorum. O yazı B kurunda yazdığım bir yazıydı Postlarda B,B+,C kurlarından yazılar var.

ozmen_celik

Doçent
Reaksiyon puanı
341
Teşekkürler, Tavsiyeniz için. İngilizcemi bende günden güne geliştirmeye çalışıyorum. O yazı B kurunda yazdığım bir yazıydı Postlarda B,B+,C kurlarından yazılar var.
Yanlış anlama sakın amacım senin seviyeni test etmek yada iyimi kötümü yazıyorsun onu test etmek değil madem ingilizce ye heveslisin ve günden güne kendini geliştirmeye çalışıyorsun buda sana bir tavsiyem olsun mayetinde yazdım.

Başarılar diliyorum

iyi forumlar

BloggerWriter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yanlış anlama sakın amacım senin seviyeni test etmek yada iyimi kötümü yazıyorsun onu test etmek değil madem ingilizce ye heveslisin ve günden güne kendini geliştirmeye çalışıyorsun buda sana bir tavsiyem olsun mayetinde yazdım.

Başarılar diliyorum

iyi forumlar
Hocam ben amacınızı anladım zaten :D yorumunuzda negatif bir taraf yoktu aksine katkı sağlayan bir yorum. Ben sadece bilgi vermek amaçlı yazdım.