Alp Duran
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 23
ING Pegasus BolBol Premium Kredi Kartı & ING Pegasus BolBol Classic Kredi Kartı
Senede bir veya iki defa yurtdışı seyahatim olabiliyor.
Belirttiğim kredi kartlarından birini almayı düşünüyorum ne kadar faydasını görürüm bilemedim.
Hava yolu şirketleri ile anlaşmalı bir çok kredi kartları var fakat türlerine göre değişiyor.
Sadece tek yön veya sadece yurtiçi uçuşlarında ya da seçtiğimiz paketlere göre (ekonomik, business) geçerli olan kartlar var.
Tabi kredi kartı ile yaptığımız alışverişe göre mil ya da puan yükleniyor.
Söylendiği gibi bu kartın faydalarından gerçekten yararlanabilir miyiz ?
Aldığımız uçak biletinde 20 TL kâr edip yıllık 70-80 TL kredi kartı ödemeyelim sonra
Bu kartı kullanan arkadaşlar varsa, harcamalarına göre yararlandığı hizmetleri paylaşırsa memnun olurum...
Senede bir veya iki defa yurtdışı seyahatim olabiliyor.
Belirttiğim kredi kartlarından birini almayı düşünüyorum ne kadar faydasını görürüm bilemedim.
Hava yolu şirketleri ile anlaşmalı bir çok kredi kartları var fakat türlerine göre değişiyor.
Sadece tek yön veya sadece yurtiçi uçuşlarında ya da seçtiğimiz paketlere göre (ekonomik, business) geçerli olan kartlar var.
Tabi kredi kartı ile yaptığımız alışverişe göre mil ya da puan yükleniyor.
Söylendiği gibi bu kartın faydalarından gerçekten yararlanabilir miyiz ?
Aldığımız uçak biletinde 20 TL kâr edip yıllık 70-80 TL kredi kartı ödemeyelim sonra

Bu kartı kullanan arkadaşlar varsa, harcamalarına göre yararlandığı hizmetleri paylaşırsa memnun olurum...