Yardım İndirme hızım düştü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1337123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1337123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba SDN ailesi. Bugün yeni bir bilgisayar aldım ve eski wifi adaptörümü taktım. Eski bilgisayarımda anakarta bağlı antene benzeyen adaptörlerden vardı ve indirme/yükleme hızım gayet tatmin ediciydi. Ama şuan indirme hızım yerlerde. Bunun adaptörümle bir ilgisi var mı yoksa modem kaynaklı bir sorun mu?

şuan kullandıgım wifi adaptörüm: realtek RTL8188ftv wireless lan 802.11n usb 2.0 network adapter

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Merhaba SDN ailesi. Bugün yeni bir bilgisayar aldım ve eski wifi adaptörümü taktım. Eski bilgisayarımda anakarta bağlı antene benzeyen adaptörlerden vardı ve indirme/yükleme hızım gayet tatmin ediciydi. Ama şuan indirme hızım yerlerde. Bunun adaptörümle bir ilgisi var mı yoksa modem kaynaklı bir sorun mu?

şuan kullandıgım wifi adaptörüm: realtek RTL8188ftv wireless lan 802.11n usb 2.0 network adapter
Adaptör ile ilgisi doğrudan var gözüküyor. Ethernet ile de hızını kontrol edebilir misin?

1337123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hocam adaptörden olduguna neredeyse eminim. Bahsettiğim anten benzeri adaptörleri suanki kasama nasıl takabilirim bilginiz var mıdır?

bahsettiğim adaptör ektedir:

Ekli dosyalar

• unknown.png
    unknown.png
    47.8 KB · Görüntüleme: 58