hayır,yok13MB/san bence çok iyi bir değer. 457KB/san için konuşursak, arka plan uygulamalarında güncelleme yapan, indirme var mı, kontrol ediniz.
Tam olarak nereden video indiriyorsun? İnternet tarayıcısından mı?İndirme hızım 100 mb/sn olmasına rağmen video vs. indirirken çok düşük indirme hızı alıyorum normalde 13-10mb/sn hız alıyordum yardımcı olabilir misiniz ? Ve bu 2-3 gündür böyle geçici değil.
Ekli dosyayı görüntüle 90569
Ekli dosyayı görüntüle 90570
evet tarayıcıdan indiyorum ordan genellikle daha yavaş olduğundan idm geçiyorum ama 2-3 gün önce tarayıcıdanda 10 mb/sn görüyordumTam olarak nereden video indiriyorsun? İnternet tarayıcısından mı?
Tam olarak nereden video indiriyorsun? İnternet tarayıcısından mı?
Bugünlerde zaten internet kullanımı oldukça yoğun. Bende genelde 75 mhps alırken şuan max 55 alıyorum.evet tarayıcıdan indiyorum ordan genellikle daha yavaş olduğundan idm geçiyorum
aynen olabilir hiç öyle düşünmemiştim teşekkürlerBugünlerde zaten internet kullanımı oldukça yoğun. Bende genelde 75 mhps alırken şuan max 55 alıyorum.
İnternet tarayıcısı ne yazık ki tam hızda indirme yapamıyor.
virüsten dolayı kapalı malesefMüşteri hizmetini arayıp sorabilirsiniz. En iyi bilgiyi o şekilde alırsınız ama diğer arkadaşlarımızın dediği gibi yoğunluk yönünden oluyor bende de durum aynı sayılır.
evet başka kaynaklardan indirme hızı normal oluyor fakat zaten önceden de aynı sitelerden video indiryordum hızda normaldi neden oluyor ?Bugünlerde bant genişliği hususunda bir takım sorunlar yaşayacak gibiyiz.
İnternetinizde yavaşlamalar söz konusu olabilir.
İndirme yaptığınız kaynaklar da indirme hızınızı etkiler.
Farklı kaynaklardan indirmeye çalıştığınız bütün veriler bu hızda mı iniyor?
Dediğim gibi indirme yaptığınız sunucu o an için yoğun olabilir.virüsten dolayı kapalı malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet başka kaynaklardan indirme hızı normal oluyor fakat zaten önceden de aynı sitelerden video indiryordum hızda normaldi neden oluyor ?
Bu yüzden mi modem ayarlarında max 8mbps yerine 6 mbps olarak gözüküyor yoksa sorunu başka bir şey mi?Bugünlerde bant genişliği hususunda bir takım sorunlar yaşayacak gibiyiz.
İnternetinizde yavaşlamalar söz konusu olabilir.
İndirme yaptığınız kaynaklar da indirme hızınızı etkiler.
Farklı kaynaklardan indirmeye çalıştığınız bütün veriler bu hızda mı iniyor?
idm de sıkıntı yok zaten tarayıcıda da 12 mb/sn görmüştüm gene aynı yerden video indirirkenİDM ayarlarından yüksek hız ve 32 parça şeklinde de yapabilirsin.
Aslında indirdiğin yer sorunlu da olabilir mesela turbobit gibi sitelerden indiriyorsan normal.
Bu yüzden mi modem ayarlarında max 8mbps yerine 6 mbps olarak gözüküyor yoksa sorunu başka bir şey mi?
anlamadımİDM ayarlarından yüksek hız ve 32 parça şeklinde de yapabilirsin.
Aslında indirdiğin yer sorunlu da olabilir mesela turbobit gibi sitelerden indiriyorsan normal.
Bu yüzden mi modem ayarlarında max 8mbps yerine 6 mbps olarak gözüküyor yoksa sorunu başka bir şey mi?
İndirme adresini yenilemeyi filan da deneyebilirsin bazen öyle sıkıntı çıkabiliyor.idm de sıkıntı yok zaten tarayıcıda da 12 mb/sn görmüştüm gene aynı yerden video indirirken
anlamadım
hayır sürekli devam eden bi sıkıntıİndirme adresini yenilemeyi filan da deneyebilirsin bazen öyle sıkıntı çıkabiliyor.
Arkaplanda virüs ya da çok data harcayan bir program var mı?İndirme hızım 100 mb/sn olmasına rağmen video vs. indirirken çok düşük indirme hızı alıyorum normalde 13-10mb/sn hız alıyordum yardımcı olabilir misiniz ? Ve bu 2-3 gündür böyle geçici değil.
Ekli dosyayı görüntüle 90569
Ekli dosyayı görüntüle 90570
Sitelerde hız sınırı olabiliyor turbobit gibi.Sorunu anladım internette sıkıntı yok,indirme yaptığım sitede varmış ama zaten bu siteden daha önceden de indirme yapıyordum neden böyle oluyor ?
Ekli dosyayı görüntüle 90603
Aynı sorun mega.nz tarzı yerlerde de oluyor, siteden de olabilir.Sorunu anladım internette sıkıntı yok,indirme yaptığım sitede varmış ama zaten bu siteden daha önceden de indirme yapıyordum neden böyle oluyor ?
3. kez söylüyorumSorunu anladım internette sıkıntı yok,indirme yaptığım sitede varmış ama zaten bu siteden daha önceden de indirme yapıyordum neden böyle oluyor ?
??? ?3. kez söylüyorum@kinghaze de açıklamış.
İndirme yaptığın siteler daima standart bir indirme hızı sunamazlar.
Bu bütün kullanıcılara açık tüm Network dünyası için geçerli.
O an için indirme yaptığın kaynak yoğun ise seninde indirme hızın kısıtlı olur.![]()