İndirimler yalanmı

Sizce indirimler yalanmı

• Kullanılan toplam oy
    7

Mertb42

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Merhaba bir konuda konuşmak istiyorum sizce indirimler yalanmı hani kıyafet almaya gidersin etikette yazar 60 tl yerine 35 tl felan bugün gördüm bu ürünü 60 tl ye satan zaten bu ürünü 40 tl ye almazmı nasıl oluyorda 25 tl tek seferde iniyor alışveriş yaparken nerdeyse tüm ürünlerde indirim var sizce bu indirimler gerçekmi yoksa bizim ucuzken alalım düşüncesine kaptırmak içinmi o_O ürünün fiyatı 35 tl iken 60 tl gösterip indirim yaptık diyorlar

Son düzenleme:

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Günaydın,
Tabi ki yalan kar etmediği şeyden niye satsın, günaydın Türkiye. ((=

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Malesef çok çok nadir indirim var gerisi bindirim. Vatan da 1 aydır TV bakıyorum. Göz göre göre %10 indirim yazıyor. Samsung Philipslerde ya %1 var ya yüzden 10 bindirim. Aslında bu tüketiciyi aldatmaya giriyor keşke aşılsa.

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Merhaba bir konuda konuşmak istiyorum sizce indirimler yalanmı hani kıyafet almaya gidersin etikette yazar 60 tl yerine 35 tl felan bugün gördüm bu ürünü 60 tl ye satan zaten bu ürünü 40 tl ye almazmı nasıl oluyorda 25 tl tek seferde iniyor alışveriş yaparken nerdeyse tüm ürünlerde indirim var sizce bu indirimler gerçekmi yoksa bizim ucuzken alalım düşüncesine kaptırmak içinmi o_O ürünün fiyatı 35 tl iken 60 tl gösterip indirim yaptık diyorlar

tabii ki fiyatı arttırıp sonra indirim yapıp eski fiyatın yerine getiriyorlar