• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İndirilen PDF'leri Adobe Acrobat'ta Açmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gunayc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Herkese merhaba arkadaşlar. Tarayıcı (Opera) üzerinden indirdiğim PDF dosyaları tarayıcının tamamlananlar sekmesinden tıkladığım da (foto aşağıda) belgeyi yine tarayıcı üzerinde, farklı bir sekmede açıyor. Fakat ben tıklayınca direkt Adobe Acrobat'ta açılsın istiyorum. Bunun bir ayarı yok mu? Umarım sıkıntımı anlatabildim, teşekkürler şimdiden :)
pdf.png

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
PDF dosyasında sağ tıklayıp birlikte aça tıklayın. Daha sonra oradan Adobe Acrobat'ı seçin. Eğer Adobe Acrobat gözükmüyorsa diğer uygulamalara tıklayın ve Adobe Acrobat'ın kurulu olduğu yerden Adobe Acrobat'ı seçin.

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
PDF dosyasında sağ tıklayıp birlikte aça tıklayın. Daha sonra oradan Adobe Acrobat'ı seçin. Eğer Adobe Acrobat gözükmüyorsa diğer uygulamalara tıklayın ve Adobe Acrobat'ın kurulu olduğu yerden Adobe Acrobat'ı seçin.
Yok hocam indirilenler klasöründen açınca Adobe Acrobat'ta açılıyor zaten. Acrobat varsayılan olarak seçili.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Opera'da ayarlara girin. En alttaki PDF seçeneği işaretliyse kaldırıp deneyin.
--- Gönderi Güncellendi ---
Düzeltme: Opera'da ayarları açın. En alttaki "PDF dosyalarını varsayılan PDF görüntüleyici uygulamasında açın" seçeneğini işaretleyin ve deneyin.

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Opera'da ayarlara girin. En alttaki PDF seçeneği işaretliyse kaldırıp deneyin.
--- Gönderi Güncellendi ---
Düzeltme: Opera'da ayarları açın. En alttaki "PDF dosyalarını varsayılan PDF görüntüleyici uygulamasında açın" seçeneğini işaretleyin ve deneyin.
Teşekkürler hocam. Tam yazdığınızda fark ettim o ayarı :) Ben hep Acrobat'ın içinde aramıştım, bir gireyim bakayım dedim :D