İndireceğim bir oyunun veya programın güvenli olup olmadığını nasıl anlarım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akif52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
İndireceğim bir oyunun veya programın güvenli olup olmadığını nasıl anlarım ?

Bizans

Asistan
Reaksiyon puanı
0
resmi sitesinden indirebilirsin.öyle crackli veya torrent işine girdin mi hepsi risk zaten.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
malesef gta san indiriyorum ve crackli. :( torrent işini hala anlamadım vede o niçin tehlikeli diyorsunuz ?

yellowblue2826

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer güvenmediğin yerden indirirsen virüs olabilir ve buda kötü zararlara sebep olabilir o yüzden önermiyorum steamden alin kafanızı rahat olsun 😃

Lordsword

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrent bana açıkçası daha temiz geliyor. Hemde limitleri olmadan inddirmek . Seedi çok olan torrentlerde olmaz virüs. kat.ph yi dene torrent işine girişeceksen.

tabiki en iyisi steamden satın almak. Böylelikle hem geliştiricileride dersteklersin ama öğrenci olduğunu varsayıyorum para yoktur öğrencide bende olduğu gibi :D . Kolay gelsin üstat.

İndireceğin içeriğin virüslü olup olmadıığını indirdikten sonra virüs programınla taratarak hiçbir kısımını çalıştırmadan denetleyebilirsin. Tabi güzel ve doğru bir çözüm değil ama kolay gelsin tekrar umarım yardımcı olmuşumdur :biggrin:

crazymurat34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Virüs total atabilirsin. Olmadı deneyerek olabilir. Ama sana en iyi yer fulloyun.com öneririm bir tane virüs çıkmadı.