İnce'nin "adam kazandı" sözünün çarpıtılması

nagaracuga

Doçent
Reaksiyon puanı
494
Benim geçen seçimden sonra hatırladığım, Muharrem İnce'nin söylediği şuydu: Bana sandıklardan gelen seçim sonuçları ile YSK'nın açıkladığı sonuçlar uyuşuyor. Aradaki fark da 10 milyon oy gibi büyük bir farktı. Muharrem İnce'nin bu kadar fark varken oyların yeniden sayılması gibi bir şeyi talep etmesi söz konusu olamazdı. Hadi 50-60 bin oy farkı olsaydı belki oyların yeniden sayılması için bir başvuruda bulunabilirdi. Şimdi bakıyorsunuz ekşide falan Muharrem İnce aleyhine sürekli olarak seçim sonuçlarına itiraz etmedi, adam kazandı dedi gibi geyikler dönüyor.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Chp'yi ne olursa olsun desteklerler zihniyet de ğiş mez. Onların yararına şeyler söylemiyorlarsa tüm güçleriyle kötüler.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ne yani adam kazanmadı mı :D

Bu CHP seçmeninide gram anlamıyorum. Ne olacaktı o gece adam çıkakcak ve Erdoğan yüzde 52-53 aldı ama kazanamadı mı diyecekti !

Hadiyin sokaklara çıkınş polis ile çatışın asker ile vuruşun biz yüzde 30 oy aldık ama aslında biz kazandık mı diyecekti ne diyecekti yani :D Sırf adamı karalamak için saçma sapan nerden ne buluruzda nederiz diye eleştirme bu söylem.

Muharrem İnce bizi yüz üstü bıraktı flan diyorlar. Seçim bitmiş zaten ADAM KAZANMIŞ o saatten sonra ne yapılır ki !!! Çıkıp oyları çaldılar çalmasalar biz alıyorduk flan mı diyecekti veya.