İnceloji - Teknoloji ve Oyun Tartışma Platformu

Siteyi nasıl buldunuz ?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 1 100.0%
  • İyi

    Kullanılan: 0 0.0%
  • İdare Eder

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Berbat

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    1

Bu konuyu okuyanlar

cybernetist

Öğrenci
Katılım
23 Mart 2017
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
26
İnceloji.com siz değerli kullanıcılarının sahip olduğu tecrübelerini ve merak ettiği sorularını tüm Dünyayla paylaşmayı ve paylaşarak güçlenmeyi hedefleyen Türkiye’nin ilk teknoloji ve oyuna dayalı tartışma platformudur.
Her insan teknolojik bir ürün almaya karar verdiği zaman öncelikle o ürün hakkında tecrübe sahibi olan kullanıcılardan bilgi almak ister, işte inceloji.com tamda bu sırada devreye giriyor. Siz değerli kullanıcılarımızdan gelen soruları ve sorunları yine sizlerden gelen yorumlarla birlikte açığa kavuşturuyoruz.
Ayrıca oyunlar konusunda da merak edilenleri, yine bu işin içinde ve tecrübe sahibi olan sizlerle birlikte ortadan kaldırıyoruz.

Daha çok yeni ve yenilikçi bir girişim olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren sizlere verdiği önem ve her şeye rağmen başarmayı hedeflemesi sayesinde kısa sürede bu sektörde hak ettiğimiz konuma sizlerle birlikte ulaşmayı hedefliyoruz.

Sitemizin daimi prensipleri medeni bir üslup ve kaliteli, gerçekçi, samimi bir platform olmasıdır.

sizlerin merak ettiklerini yine sizlerle birlikte cevaplamak en dürüst ve samimi yöntemdir ilkesiyle hizmet veren inceloji.com, her zaman hayal ettiğimiz yakın ilginiz ve desteğinizden ötürü şimdiden teşekkür ederek sizlerle birlikte bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edeceğiz.
 
Üst