İncelestir.com

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hafta sonunuza anlam katacak, eğlenceye dahil edecek film ve dizi önerilerinin yanı sıra teknoloji haberlerinin de bulunduğu kişisel blogumdur kendisi.

incelestir.com adresi incelemek ve eleştirmek eylemlerinin senkronize bir şekilde yapılmasıyla ortaya çıkmıştır.

Amacımız film, dizi izleyecekler için referans olabilmek, teknoloji haberlerinden haberdar olmalarını sağlamak, webmaster bölümüyle site kuracaklara tavsiyede bulunabilmek. Aynı zamanda gezi rehberiyle tatile çıkacaklar için hoş tavsiyelerde bulunarak, başarılı bir tatil geçirmelerine olanak sağlamak.

Sİzde blogu ziyaret etmek isterseniz; www.incelestir.com

siyahtavan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tasarımı geliştirilebilir aslında... Daha göz alıcı ve ilgi çekici olabilir

islambahcesicom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sitenin temasını beğenmedim açıkcası.En önemli konuların başında gelir tasarım.İnsanlar siteye girdiğinde görsellik onlar için ilk planda olur.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Tasarım Tasarım Tasarım
Biraz daha soft - şeffaf bir bakış açısı kat tasarıma :dirol:

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Dizi incelemesi diye başlık atıp dizi konu özeti çıkartmışsınız. Eleştiri, inceleme deyince aklıma ilk Teknoseyir'in yeni tasarımına benzer bir tasarımda puanlama sistemi bulunan ve yazar harici ziyaretçilerinde etkileşimde bulunabileceği bir sistem geldi.

Böyle bir alan adına bu tasarım çok yetersiz olmuş.

Keylogger

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hayırlı Olsun,başarılar :) İlk açtığımızda göze hitap eden bir tasarım yok, zamanla değişir; bence tasarımdan çok içerik daha önemli. Bilmiyorum ama içerik az gibi geldi.

UçanBalık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Site Teması biraz daha canlı ve dikkat çekici olabilir :thumbup1:

lifeiswaiting

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Biraz daha konu işlenmesi gerekiyor. Dizi tavsiyelerini girdim 2 tane dizi var.Genede fena değil.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tasarım konusunda sizlere katılıyorum, gelişme olacak inşallah.

İçerik konusunda ise çalışıyoruz, elimizden geldiği kadarıyla içerik konusunu güncel tutmaya çalışıyoruz.

Dizi incelemelerini de daha detaylandırmaya çalışacağız, uyarılarınız için teşekkür ederiz :)