Soru İncehesap Nihilstein V2 Sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AytugK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mychar276

Profesör
Reaksiyon puanı
3,210
Şu hazır sistemlerde seçilen, olabilecek en kötü anakart politikası artık midemi bulandırdı.
Güncellemeye kapalı, vrm soğutucusu yok, pci kanal sayısı az, Gpu üstü PCI-E girişi yok, m.2. soğutucu yok, rgb desteği yok, usb girişleri az......
Yani 30 bin tl para verip şöyle dandik görünen bir sistem alma fikri bana kafayı yediriyor.
Siz bilirsiniz benim "off kaçırılmayacak sistem" kategorimdeki bir ürün değil.

Birkaç gün önce 14.400 TL ye 3060Ti lı VOK'un sistemi vardı. Bak o kaçırılmayacak bir sistemdi işte.

AytugK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu hazır sistemlerde seçilen, olabilecek en kötü anakart politikası artık midemi bulandırdı.
Güncellemeye kapalı, vrm soğutucusu yok, pci kanal sayısı az, Gpu üstü PCI-E girişi yok, m.2. soğutucu yok, rgb desteği yok, usb girişleri az......
Yani 30 bin tl para verip şöyle dandik görünen bir sistem alma fikri bana kafayı yediriyor.

Birkaç gün önce 14.400 TL ye 3060Ti lı VOK'un sistemi vardı. Bak o kaçırılmayacak bir sistemdi işte.
b760 ile de mi alınmaz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ELRAENN-GG / INTEL I5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

bu sistemide 30 k ya kadar upgradeleyip alabilirim

mychar276

Profesör
Reaksiyon puanı
3,210
b760 ile de mi alınmaz ?
Anakart ile ilgili yaptığım eleştiri bu sisteme spesifik değildi, daha genel bir eleştriydi. Yani sistemin genel parça kalitesi düşük seviye. Bütün ürünler ucuz markalardan seçilmiş. 3070 yada 3070 Ti'lı ama full premium ürünlerden oluşan bir sistemi şahsen tercih ederdim. Full rog strix sistem bile dizilebilir 30K bütçeye benim düşüncem.