İncehesap güvenli mi?

VeeqX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar ben şahsen güvenilir olduğunu biliyorum ancak babama incehesapın güvenilir olduğunu ikna etmem lazım.Gaming geceleri çok ciddi anlamda kârlı. Lütfen sadece evet güvenilir yazmayın,biraz ayrıntılı anlatın ki ben de babama gösterebileyim.Şimdiden yazanlara teşekkür ediyorum.
Saygılar.

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Babanıza diyorum ince hesaptan 7000 tllik pc aldım ama hiç bir sorun olmadan geldi rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz ve arkadaşlarımda hep ince hesaptan pc mouse ve klavye alıyorlar hiç birindede sorun çıkmıyor gayet iyi bir site oğlunuza istediğiniz şeyi alabilirsiniz :)

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
efendim bende bazı siteleri kullanmadığım için güvenemediğim oluyor fakat incehesap fiyat olarak çok iyi ve güvenilir oğlunuzun istediği ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

YURTSEVENGAMER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bir kere ince hesap nvidia'nın sitesinde ekran kartı alınabilecek yerlerde gösteriliyor o yüzden güvenli.
İkincisi birçok 500 bin ,1m aboneli youtuberlar da öneriyor.Heralde sırf sizi dolandırmak için 1m abone olmamışladır.

bu maddeleri gösterebilirsiniz.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Arkadaşlar ben şahsen güvenilir olduğunu biliyorum ancak babama incehesapın güvenilir olduğunu ikna etmem lazım.Gaming geceleri çok ciddi anlamda kârlı. Lütfen sadece evet güvenilir yazmayın,biraz ayrıntılı anlatın ki ben de babama gösterebileyim.Şimdiden yazanlara teşekkür ediyorum.
Saygılar.
Yorumları gösterebilirsin.

batu.sh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
İnce Hesap 2008 yılından beridir hizmet verdiğinden dolayı güvelinir mağaza sayılır.
200'den fazla ekip, 700 Bin kayıtlı üye ve günde 2000 sipariş kapasitesi vardır.
Müşteri memnuniyetini üst sıralarda tutan mağazalardan biridir. Kargoları geç bırakmaz.
Sitedeki alış-verişlerinizde 3D Secure vardır.
İnce hesap, sertifikalı bir e-mağazadır.
1607710651780.png

Kullandığım kaynak: