Inca Lady EnjoyBT Tablet nasıldır?

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Merhaba arkadaşlar

Benim tabletler ile çok fazla teşvik-i mesaim olmadı, sadece bir kaç kez deneme fırsatı bulabildim, o yüzden çok fazla bir bilgim yok.

Eşim bir tablet istiyor linkteki Inca Lady tablet'in özellikleri nasıldır. Asıl amacı internette ve facebook'ta dolaşmak, facebook'daki oyunlar ve belki bazen office dosyaları ile çalışabilmek. Bunları yapmaya yeter mi?

Bir de bu tabletler, akıllı telefonların bazılarının örneğin flash player çalıştırmama veya bazı tv kanallarını internetten canlı izleyememe/göstermeme sorununu yaşıyor mu? Fiyatı belki biraz yüksek gelebilir ama -malum birçok bayanın tercihi olan- "pembe" diye bu ürünü tercih ediyor. Bu tableti alsak, bu bahsettiklerim konusunda rahat kullanabilir mi?

İşlemcisi nasıl, bir de Android 4.1 değil de 4.0 olması büyük bir dezavantaj mı?

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Kullanan ya da bilgisi olan yok mu arkadaşlar?

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
verdiğin linkte piranha business III tab var,oda fena değilmiş,renk olarak takıntı yapmazsanız alınabilir..4 çekirdekli 1.4 ghz,hemde 4.1 jelly bean..bu ara bende tablet almayı düşünüyorum..bu konuda öğrendiğim tek şey tv ve radyoda reklamı verilen 150 liralık tabletlerden uzak durmamız gerektiğiymiş :)

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bana göre daha renk sıkıntı değil ve de performanslı ürünler alınabilir ama eşim ille de pembe diye bu ürünü buldu :) Şimdi haber bekliyor benden. :)