İmza Ermenistan'ı İkiye Böldü

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
İmza Ermenistan'ı İkiye Böldü

Halkın bir bölümü anlaşmaya destek verirken, bir bölümü de bu gelişmeyi protesto etti.
Türkiye ile Ermenistan arasında İsviçre'de imzalanan protokol, Ermenistan'ı ikiye böldü. Halkın bir bölümü anlaşmaya destek verirken, bir bölümü de bu gelişmeyi protesto etti. Bu yakınlaşmaya karşı olanlar tepkilerini Erivan'da duvarlara afişler yapıştırarak dile getirdi. Bunlardan birinde Erivan belediye binasının üzerine minareler ve Türk bayrağı dikilmiş... Bir diğer afişte Enver ve Talat Paşa resimleri... Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ise halkı televizyondan sakinleştirmeye çalıştı. Aynı zamanda başkent Erivan'ın kuruluş yıldönümünü kutlayan Ermenistan'da, Zürih'teki anlaşmadan hemen sonraya rastlayan törenler daha milliyetçi bir havaya bürünürken, meydanlar Ermenistan bayrakları ile donatıldı. Aşırıların aksine halkın önemli bir kesimi de Türkiye ve Ermenistan'ın attığı cesur adıma destek veriyor. Yaşanan görüş ayrılıklarına karşın Ermenilerin ortak dileği ekonominin düze çıkması ve hayatlarının normale dönmesi...
Kaynak

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Umarım devlet büyüklerimiz ne yaptıklarını biliyorlardır.!

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Çözüme gidilmiş güzel bir adım yanlız karşı taraf bunu ne kadar Yapıcak orası meçhul başbakanda belirti işgal bitmeden çözüme varılmaz diye Şuan sınır kapısı kapalıysa onların zararınadır ekonomisi küçük ve dışa bağlı olan bir devlet ermenistan bizim kaybedeceğimiz birşey yok karabağ işgali biter kapı o zaman açılır...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Atatürk Yurtta Sulh Cihanda Sulh dedi
Atatürk ten sonra gelenler bırakın cihanı düşman olmadık komşu bırakmadı...

Bulgaristan yunanistan Güney Kıbrıs Suriye Irak İran Ermenistan Rusya Ukayna Çevremizde kim varsa hepsiyle sorunlu bir devlet olduk...

AKP Hükümetinin dış siyasette yaptığı en önemli şeylerden biridir... Komşularla Sıfır Problem...

AKP Hükümeti göreve geldiğinden bu yana komşularla tek tek sorunları çözerek çevresinde istikrarlı bir ülke olma yolunda ilerledi ve bu da İran a kaptırlmak üzere olan Orta Doğu nun lider ülkesi olma rolünü Tekrar Türkiye ye kazandırdı...

Türkiye Orta Doğu nun lider ülkesi olunca Eskisi gibi AB ye bağlılığı da kalmadı... Kendi politikalarını üreten Lider devletler arasına girdi... Bu gün Türkiye Dünyada Çok prestijli bir noktadadır... Bunun yolunu açan ise tek tek komşularıyla problemlerini çözmesidir...

aakgun78

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben sonuca bakılması taraftarıyım. Sonucun hem bizim hem onların hayrına olması ve barış içinde yaşayabilmemizi diliyorum.

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
bu durum bizdede yaşanacak yakında
bir yanda tağutlar altında ezilen azeri kardeşlerimiz yok olası aliyev saltanatı düşmeyen kene gibi
tasması putinin elinde
ülkesini korumaktan aciz bir türk boyu tarihte benzeri kaçtane vardır
ikidebirde sıkı os..uruk eşşekten çıkar misali savaş yapacağız alacağız naraları
yalandan alivevler tasmaları kimdeyse onun emrini yaparlar kgb den huy kalmış
islama düşman bir yönetim
sırtımızdaki bir yük kıbrıs gibi her fırsatta elimizi bağlayan bize faydası olmayan her fırsatta sırtımızdan vuran

diğer yanda osmanlı gibi bir karış toprağa sıkışmış büyük bir imparatorluğun kırıntıları[bkz.darius]parçalanmış aileler sınır kapalı tutulduğunda halleri feci
bu ara nahcivan biraz yırtmış
ülkemizde yaşıyan zımmi Fatih hz. lerinin mirası ermeniler

bir müslüman türk olarak turancı felsefeye sahip biri olarak azeri kardeşlerimin yönetildiği bu iğrenç yönetim biçimiyle utanç duyuyorum
yarın bizdede faydalımı zararlımı ayrımı olacak benim düşüncelerim biraz uç
düşmanlığın yerini dostluk alsa ama tedbir elden bırakılmadan daha hayırlı olacaktır