.img dosyası

cholonya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
herkese selamlar öncelikle.elimde img uzantılı bir dvd var ama video olarak açamadım maalesef..ısobustersı denedim ama beceremedim ve kaldırdım..nasıl videoya çevirebilirim yardımcı olursanız sevinirim..ashompoo ve nerostarsmartı kullanıyorum..yardımlarınız bekliyorum..

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
.img... PES 2008 deki oyun dosyaları uzantısı :D
dosyaları elinle .iso olarak değiştirmeyi denedinmi?

o_asy

Doçent
Reaksiyon puanı
0
*.img uzantılı dosyalar CD imajıdır. Dosyaların CD'ye yazmaya hazır toplanmış halidir. *.iso uzantısıda böledir. Nero'da kalıbı diske yazdırabilirsin veya iso buster ile CD'ye yazmadan bilgisayarında açabilirsin. Kolay gelsin.

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İmaj dosyaları için genelde Deamon tools'u kullanıyorum... Tavsiye ederim...

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
isobusterde file veya dosya menüsünden open yani aç a tıkla.img açma desteği varsa burdan açabilrsin.ama program lisanslı değilse dosyaları çıkarmana izin vermeyebilir.dosyaları çıkarmak için sağ taraftan dosyaları seçip sürükle-bırak yöntemiyle istediğin yere kopyalayabilirsin.ama deamon tools gibi programlar daha kullanışlı olabilir.bana sorarsan isobuster daha iyi :)

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
*.img uzantılı dosyalar CD imajıdır. Dosyaların CD'ye yazmaya hazır toplanmış halidir. *.iso uzantısıda böledir. Nero'da kalıbı diske yazdırabilirsin veya iso buster ile CD'ye yazmadan bilgisayarında açabilirsin. Kolay gelsin.

Arkadaşımın söylediği gibi bunlar imaj dosyalarıdır.

Deamon tools
Clone CD
Alcohol 120%

Nero ImageDriver

gibi programlarla açabilirsin.