İMEİ

muratuznkya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Redmi note 10s telefonum var imei attirmistim yani yurtdışı malı telefona gelen 13 güncellemesi çok hatalı ben 12.5 yükleyeceğim bu imei yi silermiş kendi başıma imei atabilir miyim? Silinen imeiyi geri yükleyebilir miyim yoksa bir telefoncuya mi gitmem gerekiyor

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Bilmediğimizden dolayı yeni bir şey öğrenirken imei gibi önemli bir detayı riske atmadan telefoncuya götürmek daha mantıklı zaten 100-150 kağıt versen hemen atıyorlar diye duydum ama diğer yandan forum kuralları gereği imei atmak gibi hususları bilsek bile buradan anlatamayız zira korsan ve bu tür şeylerin konuşulması forum kurallarına aykırıdır. Yine de telefoncuya götür onlar yardımcı olurlar

yusuf---

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
xmi pişmanlıkıtr, bi de imei mi siliniyor muş :D O zaman çöpe atın o telefonu çünkü masrafı çok.

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
xmi pişmanlıkıtr, bi de imei mi siliniyor muş :D O zaman çöpe atın o telefonu çünkü masrafı çok.
ne boş konuştun be kaçak getirdiği için imei attırmış olay bu mediatek olduğu içinde en ufak şeyde imei gider markanın suçu değil xmi pişmanlık değil yani

yusuf---

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ne boş konuştun be kaçak getirdiği için imei attırmış olay bu mediatek olduğu içinde en ufak şeyde imei gider markanın suçu değil xmi pişmanlık değil yani
Asıl sen çok boş yaptın, kendin diyorsun, en ufak bi şeyde imei gider diye... daha ne olsun. yazılımı berbat bir marka ayrıca xmi.

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Asıl sen çok boş yaptın, kendin diyorsun, en ufak bi şeyde imei gider diye... daha ne olsun. yazılımı berbat bir marka ayrıca xmi.
foruma girişte iq testi koyulmalı harbiden ya Telefonun içinden geçip imei atıyolar sonra telefon bozuk diye ağlıyolar