Imei sorunu

hüseyinözen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

• [*=center]Konuşma başlangıcı:
  • slm hocam sizden bi yardımda bulunmanızı isticem bende bucaklıyım antalyada ferikromun orda işyerim vardı bu urfa taraflı bi satıcıdan galaxy s3 aldım imei kopyalanmış ben hiç kullanamadım farkedilmiş kapatılmış bizim bucakta telefonculara verdim imei için yapamadılar ıspartaya gönderdim ordada 3 telci bakmış çinden telin şifresini sormuşlar o şifrede olmamış tel galaxy s3 gtı9300 çekirdek sürümü 2.6.35.7 soft@android#3 android 4.1.1 harvarde version 1.1.0 software version mocorDroid4.1.1w12.20-p20.01_s93+_end_lclt_v006 korea pek anlamam yazılımmı bişey atıyolarmış tuşlar kayboluyomuş tel kiltliyomuş kendini bende kendim bu verilen şifrelerin hepsini denedim ensonki *tuşuna basınca yazdığım şifre ekrandan kayboluyor *#*#82043036#*#* *#*#9826835#*#* *#*#3646633#*#* *#112#* ve 1011 başlayan bişeydi olmadı kiese bağlanmıyor driver görmüyor mtktools diye bişey var onu bilgisayara yükledim telin hafızasını görmediği için işe yaramadı siz bilirsiniz bi yardım gece gündüz takıntı oldu bunla uğraşıyorum deli olcam telin açılışında androidin resmi ve hello yazısı çıkıyor kayboluyor tekrar çıkıyor açılışı böyle ses kısma açam menü tuşu ve tel açıpkapama tuşuna beraber basılıp bişeyler çıkıyomuş öyle bişeyde olmuyo benim telde anabant sürümüde bilinmiyor diyor bilgisayarın tuşlarına tektek arayarak basıyodum şimdi bunun sayesinde bakmadan yazabiliyom oderece takıntı oldu siz bilirsiniz bi yardım şimdiden teşekürler birde hocam pc ye taktığımda denetim masası yönette spreadrum phone sarı levha içinde ! işareti olarak gözüküyo üstüne tıkladığımda güncelleme istiyor otomatik olarak güncelle diyorum uygun güncelleme bulunamadı diyor