Gerekli olan uygulamaları yedekle hiçbir sorun olmazArkadaşlar Xiaomi Türkiye Garanti li telefonum var ayarlardan format atsam imei gidermi
Yok herşeyin gitmesini istiom sadece IMEI gider die korkuomGerekli olan uygulamaları yedekle hiçbir sorun olmaz
Ben çok fabrika ayarlarına girdim bir sorun olmadı olmazdaYok herşeyin gitmesini istiom sadece IMEI gider die korkuom
Teşekkürler rahatladım IMEI gider die korkuyordum ama cevabınız sayesinde rahatladımBen çok fabrika ayarlarına girdim bir sorun olmadı olmazda
Sıfırlama yi hangi amaçla yapicaksinizTeşekkürler rahatladım IMEI gider die korkuyordum ama cevabınız sayesinde rahatladım
Telefonu ilk aldığım günkü gibi yapcamSıfırlama yi hangi amaçla yapicaksiniz
Gitmez yani ozamanTelefonların imeisi artık cihazın biosu diyebileceğimiz alanda kayıtlı oluyor fabrika ayarlarına sıfırlamak veya rom atmak veya silmek bu sabit silinmez kayıtları değiştirmeyeceğinden ya da silmeyeceğinden bir sorun olmaz silinmez yani.
Teşekkürler cevap içinHayır gitmez.
Teşekkürler cevabınız için içim rahatladıİmei gitmez korkmana gerek yok telefonun recovery modunda kayıtlı oluyor ve bu sayede gitmiyor imei hatta ben rom yükledim onda bile gitmedi fabrika ayarlarında hiç gitmez için rahat olsun