Imei attırılırsa güncelleme yapılabilir mi?

crazyslamdunker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. 19 kasımda van'dan kaçak galaxy s3 aldım daha doğrusu kargoyla geldi. satıcı imei atıp yollayacağım demişti. telefon gelince mcks'den kontrol ettim cihaz kayıt dışı dedi. ama güncelleme yaptı orada sorun olmadı. bugün cihaz kayıt dışı 1 haft aiçinde kapatılacaktır diyor. imei attırsam güncelleme esnasında telefon kilitlenir mi? sizce ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
herhangi bir sorun olmaz arkadaşım.zaten imei haricinde başka bir çözüm yolun yok.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
4.1.1 kurdum ben sorunsuz. biraz karışık bi iş ama yardımcı olurum meraklanma.

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
imei attırabilirsin kardeşim fakat güncelleme yaparsan şebeke gider en son güncellemeyide yaparsın fakat arıza patch ile sorun gideriliyor fakat bu kadar başını ağrıtma bence gidip imei pasaport kaydı yap temiz temiz kullan alt üstü 100tl gidecek

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
klon imei attırısan güncelleme sonrası seri numarası silinir bu nedenle şebeke gider. şuanda zaten en güncel sürüm 4.1.1 sorunun yoksa kullanmaya devam et. sorunun varsa yardımcı oluruz elimizden geldiği kadar.

crazyslamdunker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
klon imei attırısan güncelleme sonrası seri numarası silinir bu nedenle şebeke gider. şuanda zaten en güncel sürüm 4.1.1 sorunun yoksa kullanmaya devam et. sorunun varsa yardımcı oluruz elimizden geldiği kadar.

malesef kayıt yaptırmazsam 1 hafta içinde kapanacakmış.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yokmu hiç elinde kullanmadığın 3gsi neti olan bir telefon onun imei nosunu al telefoncuya kullanmadığın imei nosunu ver onu yazsın s3e telefonun modeli kayıtlarda başka gözükür ama sorun olmaz ama nete girersen patlar işte başıma gelmişti benzer bi olay

crazyslamdunker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yokmu hiç elinde kullanmadığın 3gsi neti olan bir telefon onun imei nosunu al telefoncuya kullanmadığın imei nosunu ver onu yazsın s3e telefonun modeli kayıtlarda başka gözükür ama sorun olmaz ama nete girersen patlar işte başıma gelmişti benzer bi olay

s3 nete girmeden pek bi işe yaramaz be hocam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
malesef kayıt yaptırmazsam 1 hafta içinde kapanacakmış.
slm kardeş bende de imei klonlu s3 var o ilk güncelleme bende de oldu sanırım samsung teli kayıt etti
asıl diyeceğim 1 hafta içinde kapanacakmış mesajı bana da geldi hemen panikleyip aldığım yeri aradım sorun olmadığını söylediler
o orjinal imei bizim attığımız imei kapanmaz dediler
öylede oldu iki aydır kullanıyorum kapanma gibi bişi olmadı
her turlu int. falan girebiliyorum

crazyslamdunker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s3'e n73 gibi 3g'li ve internete girebilen bir telefonun imei'sini attırsam güncelleme veya nette bir sorunla karşılaşır mıyım?

grasorn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimki 5110 imeisi(avea sayfamda öyle gözüküyo tel)her türlü internete girebiliyorum
güncelleme olayı daha farklı klonlular hiç bi şekilde normal güncellemeleri almıyorlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
imei atarsan telefoncular en son sürümü yükleyip veriyorlar 30 tl ye. ama yeni gelen güncellemeler görünmüyor. telefoncuya gidip onlar atacaklar yeni güncelleme gelince. ya da 100 tlye pasaport kayıtlı yaptırırsın 2 ay sürer işlemler. 2 ay sonra kendi evinden normal şekilde güncelleyibilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben elimde olan 3g li olan telefonun ımeı attırdım s3 e her fonksıyonu yerıne getırıyor:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
02/09/2014'te galaxy s5 aldım kargoyla geldi telefon arama yaparken donuyordu daha sonra imei li değiştirdim düzeldi ama 5 dkka sonra yine eski haline dönüyor 5dkkada bir kapatıp açmam gerekiyor bunun için ne yapmam gerekiyor???

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
02/09/2014'te galaxy s5 aldım kargoyla geldi telefon arama yaparken donuyordu daha sonra imei li değiştirdim düzeldi ama 5 dkka sonra yine eski haline dönüyor 5dkkada bir kapatıp açmam gerekiyor bunun için ne yapmam gerekiyor???

Daha yeni almışsınız ayıplı ürün o gidin direk değişim yapsınlar veya ücret iadesi isteyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar bende ikinci el telefon aldım içinde root var ve imei klonlanmış geçenlerde güncelledim 4.3 yüklenince aramalarda ağda kayıtlı değil diyor telefoncuya götürdüm yeni imei atıp tekrar 4.1 i yüklemiş şiimdi root kaldırsam imei silinir mi yada güncelleme yaparsam tekrar imeili silinirmi yardım lütfen ....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar ben de kacak s3 mini kullanıcısıyım ve imei sorunu bende de oldu . yapacagınız ıslem cok basıt . bosuna telefoncuya gıdıp 25 tl para vermeyın .sımdı arama yerıne yıldız kare 3646633kare yıldız kare yapın. ardından bı menu gelcek ordan gprs ye dokunun ve imei yazmak ıcın yer cıkcak oraya herhangı bır kullanmadıgınız telefonun ama kesınlıkle kullanılmayan bır telefonun bataryasını cıkarın telefonun ıc kısmında numaralarr yazar ordakı ımeı nın aynısını telefona yazın sonra write ımeı ye tıklayın succesfull ımeı dıyecek . buda yukleme basarılı demek . ben 5 ay once yaptım bunu hala kullanıyorum bı sorun cıkmadı. ha bu arada eger o imeı yı kopyaladıgınız telefonu acarsanız sızdekı yenı telefona attıgınız ımeı kapanacaktır dıkkat edın ben bozuk bır telefonununkını attım .

tenes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadşlkar bende yurt dışından lg g3 aldım ımeı atıcam da telefona yanlız ilerde güncelleme yaparsam ımeı silinir mi acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aga benim htc one m8 var 1 ay sonra imei kapancak diye mesaj geldi enişteme sordum bende bi kod var onu yazınca tekrar açılıyor dedi öyle bi kod oluyor o kodu bulursan kaapansada açılır

K

kose ahmet.

SDN Okuru
Arkadaşlar yurtdisindan.orjinal
.bitane s4 getittirdim.1 ay kullanım
IMEI kapanmış tekrar imei attik.tlfoncudan..şimdi şu arayı verdi.Se android devre dışı kaldı diyo ne yapmam.lazim bide yazilim.guncelleye bilirmiyim.yardimci olursaniz sevinirim.