İmamoğlu'nun suç duyurusuna savcılıktan takipsizlik

Reaksiyon puanı
10,315
Cumhuriyet Savcılığı İmamoğlu'nun suç duyurusu yaptığı fotoğrafta 5 yalan tespit etti

Ekli dosyalar

• 1589211916545.png
    1589211916545.png
    501 KB · Görüntüleme: 243

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
47 yolcunun organize olarak tek seferde bir duraktan otobüse bindiği iddiasını savcılık araştırması yalanlamış.

Söz konusu olayla ilgili kamera kayıtları konusunda İBB'den nasıl bir cevap gelecek? Bekleyip göreceğiz.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ekrem İmamoğlunun basın daşınmanı Murat Olgun çıkıp Tweetler attı'ya o kadar Ekrem İmamoğluda bir sonra ki gün FOX TV'ye çıkıp Kanım dondu bunlar nasıl insanlar dedi bu nasıl siyaset dedi flan o ifadeler ne olacak ?

Hatta ben burada yazınca sansür yiyor. AkTr..'lerin oyunu bu hepsi birlik olmuş bize kumpaz kuruluyor denmişti ne oldu bu ifadeler şimdi ?

İçişleri bakanı daha olayın olduğu hafta bir Canlı yayında açıklamıştı 2-3 hafta geriye doğru taradık ve aynı günlerde aynı hat ve otobüsler benzer dolulukta olduğunu tespit ettik diye açıklama yapmıştı.

Reaksiyon puanı
10,315
İBB'den nasıl bir cevap gelecek? Bekleyip göreceğiz.

Bazı insanlar vardır, demagoji konusunda büyük maharetleri vardır. Süleyman Demirel böyleydi, hayran kalırdınız zekasına... İmamoğlu da bu sahada ondan geri kalır yanı yok. 40 yalan söyler, siz onların hepsini yüzüne vurursunuz, ama öyle bir ustalıkla sıyrılıp çıkar ki işin içinden, şaşar kalırsınız.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
turkiye'de yargiya da savciya da baskanlara da guvenmeyecek kadar uzun yasadim.

Haberin sağlamasını yaparsak doğruyu buluruz bence.

İki gün oldu bu mahkeme kararı çıkalı ve haber kanallarına düşeli. Hiç bir CHP'li gördün mü ? Erdoğan'ın mahkemesi taraflı sonuç çıkardı biz kabul etmiyoz yalan dolan bunlar diyen ? Normalde Erdoğan Saat 13:00 te konuşur CHP saat 15:00 de sözcüleri çıkar açıklama yapar yalanlar herşeyi.

Sonra hiçbir İBB sözcüsü gördün mü normalde birsürü Tweet atarlar. Her haber ve olay sonrası.

Sonra Ekrem İmamoğlu böyle birşey olacak kanal kanal gezmez mi ? Demeçler show lar havada uçuşmazmıydı ? 2 gündür nerede. Üstüne bir İBB meclis toplantısıda oldu. FOX 'a Halk TV 'ye flan çıkmazmıydı sence hakkı yense haber yalan olsa ?

Sonra diğer bir sağlama şekli bu olay yanlış olsa Halk TV Sözcü Tele1 T24 tarzı yazılı ve görsel haber siteleri 2 gündür haber yapmazmıydı bas bas bağırmazmıydı ?

Muhafetten işine gelmeyen dava sonuçlarında Hakim Savcı veya YSK üyesi adı soyadı açıkladığını gördük burada sessiz kalırmıydı ?

Sonra twitter'ta TT olmazmıydı CHP'liler tarafından bu mesela ?

En son ve kesin ve garanti sağlama yöntemi :D Jack reis bu konu ile ilgili 1 konu açmazmıydı...

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
Peki askeri darbeleri, Özal, Demirel veya Ecevit dönemlerine yetişebildin mi Straza? :)

ecevit özal ve demirel'e yetiştim. demek istediğim yargı her zaman güçlüyü zengini savundu bu ülkede. hangi partinin iktidarda olduğunun önemi yok.

yirmi sene önce de aynı düşünüyordum şimdi de öyle.

yani yargının ya da savcıların kararını kıstas alamıyorum artık bir olayın doğru ya da adil olup olmadığı konusunda. sen de çok ve daha fazlasını görmüşsündür her dönem bunun örneklerinin. tarafsız baktığın zaman elde kalan tek sonuç bu çıkarım oluyor. yargının yapamadığını yapıp biz yapalım diyorum en azından, tarafsız bakarak. sırf karşıt ya da benzeşik görüşte olduğum için birinin haksız yere ödüllendirilmesini ya da cezalandırılmasını sineye çekemedim hiçbir zaman. yarın bir gün herkese lazım olur tarafsız adalet.

az konudan bağımsız serzeniş oldu benimki.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,315
demek istediğim yargı her zaman güçlüyü zengini savundu bu ülkede. hangi partinin iktidarda olduğunun önemi yok.

Keşke size haksızsınız diyebilseydim. Lakin 28 Şubat postmodern darbe sürecinde hakim ve savcıların BÇG dedikleri (Batı Çalışma Grubu) ve adeta bir CİA karargahı gibi çalışan kurulun emriyle brifing almak üzere koşa koşa gittikleri günü hatırlıyorum. Çok nadir birkaç namuslu hakim ve savcı dışında hemen hepsi o brifinge katıldı ve onların emirlerini yerine getirdiler. Bu sayede işlenen zulümlerin haddi hesabı yoktur. O yıllarda çok sevdiğim bir binbaşının da ordudan hukuksuzca attıktan sonra intihar süsü verilerek öldürüldüğünü hiç unutamadım. Uzun yıllar geçtikten sonra öğrendik ki bu oluşum bir FETÖ tuzağıymış. O yüzden bu kahrolası vatan hainlerine ölesiye nefret doluyum.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bugün Nedim Şener köşesinde bu konu ile ilgili çok güzel bir yazı yazmış okumanızı tavsiye ederim. Başlık ORGANİZE APTALLIK

Şu attığı Tweet'te çok güzel altına imzamı atarım on numara bir söylem. ( AT YALANI BULURSUN İNANANI )

1589396386607.png