İmamoğlu'nun ekibine saniyeler içinde nakavt!

Reaksiyon puanı
10,315
Bakırköy'de İBB TV ekiplerinin röportajı sırasında yaşananlar sosyal medyaya damga vurdu. Muhabirin 'İstanbul'da son 1 yıldaki en beğendiğiniz icraat nedir?' sorusuna vatandaş 'Ben bir şey görmedim, gördüyseniz siz söyleyin' cevabını verince, İBB muhabiri 'Ama süt dağıttı' şeklinde sufle verse de durumu kurtaramadı. Görüntülere sosyal medyada "Teyzeden İBB'ye nakavt" şeklinde yorumlar yağdı.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Ben şahsen İmamoğlu'nu desteklesemde bende bir şey göremedim. Sosyal medya hesaplarında takip ediyorum aslında durdurulan bir sürü metro çalışması devam etmeye başladı, bir sürü kreşin hazırlıkları başladı (Belki bitmiştir uzun zamandır sözü edilmiyor), kanalizasyon altyapılarında geliştirmeler yapıldı, birkaç yol açıldı, (Karantinada doğan zamanı kullandılar) çocuk sahibi annelere İETT sözü vermişlerdi o oldu mu bilmiyorum ama doğru düzgün göstermiyorlar nedense. Üst mevkiler mi engelliyor yoksa göstermelik mi yapıyorlar bilmiyorum. Umarım eskisi gibi olmaz.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
?

maxresdefault.jpg

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Adama o kadar uyuz olmuşlar ki Ayasofyanın yeniden açılmasına engel olacaklar diye Konu attılar ortaya.
Baktılar sorun yok, bizlik bir durum değil açın cami olsun denildi o zaman geri vites yaptılar açmadılar cami olarak.

Açmayın deselerdi AKP Tarafında olan insanları kışkırtacaktılar belediyye başkanına. Sonrada Bakın istemediler ama biz açtık derlerdi.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
800k farkın acısı derken neyi kastediyorsunuz? Sonuçta Akepe'nin ve ya başka bir grubun yaptığı bir karalama çalışması vs. yok? Bir teyzenin verdiği cevap var. Eğer medyanın attığı Başlıkları diyorsanız onu anlarım.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Valla gelmedim bir süredir, gelecektim de korona çıkınca oda olmadı. Şahsen bilmiyorum katkısını, tvlerde anca siyaset dönüyor.

Lakin kendisi yakın zamanda bir tv programına konuşmuş. On numara konuşmuş. Şu camiye mi dönsün müze mi kalsın konusunda. Buraya kadar sorun yok. Sorun burdan sonra başlıyor. Yunanların camiye döndürülme tepkilerinin konu edildiği, kim bilir devletimiz ve vaktindeki bu zaferimizle bağdaşmayan ne açıklamalar yapıldığını bilmediğim, son zamanlarda özellikle düşmanca tavırları olan bir kanala misafir olup devleti eleştirmeleri hiç hoşuma gitmedi.

Biz belediye başkanıyız, bunu kültür bakanlığı devlet yapıyor diyor. Madem alakan yok, fikrin de olmasın. Fikir herkesin hakkı elbet ama bunu bize düşman bir topluluğa hitap eden düşman kanalda yapma.

Ne desen boş. Bu zat'ın lideri de sonuçta vaktinde çok şikayet etti devletimizi abilerine.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Azerbaycan'dan öyle mi görünüyor?
Ekrem başkana karşı öyle ezici tavırla konuşan arkadaşlarım bile oldu.
Adam oy farkıyla koltuğa geçince bizimkilerde tökezledi biraz. Ne diyeceklerini şaşırdılar ker kafadan bir ses çıktı ?

Adam diyor ki bize ne kardeş. Ayasofya Sizin elinizde ne yaparsanız yapın Dini siyaset oyunu yapmayın.

Edit--- Şu siyasilerinde kuyrukları kapı arasına sıkışınca Din yoluyla milleti kontrol altına almak istiyorlar.
Demin Trump eline İncil alıp Kiliseye gitti ya bir daha anladım ki Dinler İnsanları kontrol altında tutmak için ortaya atılmış fikir

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Benim gibi İstanbullu olmayanlar dursun hele bi. Sadece İstanbullular konuşşun.

Harbiden bu Ekrem İmamoğlu ne yapıyor? Memnun musunuz değil misiniz?
Ben hiç konuşmayayım o zaman ?
İstanbulda yaşayanların gördükleri gelişmeler önemli tabii

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Yandaşa akan milyonları kesti. İstanbulda belediyenin yandaş müteahhitlerini hepsini evine gönderdi. Park ve bahçe işleriyle ilgilenen ve fanatiklik yapan ne kadar eşek varsa istifa ettirildi. Yerine güzel çalışacak müdürler atandı. Bizim semt bile 10 yılda görmediği değişikliliği gördü. Her şey medyaya yansımıyor olabilir. Bu adam sizin kadar düşünemiyor mu? Bir icraat yapmazsam karşı tarafın eline malzeme geçer diye düşünemiyor mu? Demek ki ya yapılıyor yada bir şekilde engelleniyor. Yani bunu çocuk bile düşünür ya. Sütle dalga geçiyorsunuz ama çocuguna süt alamayan aile yok mu? Adam verdiği sözleri tutuyor biraz zaman şak diye olacak bir şey yok karşısında CB var bir de %50 lik kesim. Adam işi çok zor.

Reaksiyon puanı
10,315
Park ve bahçe işleriyle ilgilenen ve fanatiklik yapan ne kadar eşek varsa istifa ettirildi.

O 'Eşek'leri görüp tanıdın mı Samet?
Mesela bu 'eşek'lerin AKP zamanında işe girmiş olmaktan başka nasıl bir kusurları vardı, merak ettim.
Ayrıca o 'eşek'lerin yerine getirilen 'güzel'ler de yakın akraban ve bir ömür aynı kaptan yeyip içmiş gibi muhabbetine bakılırsa konuşacak birşey zaten yok demektir.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
O 'Eşek'leri görüp tanıdın mı Samet?
Mesela bu 'eşek'lerin AKP zamanında işe girmiş olmaktan başka nasıl bir kusurları vardı, merak ettim.
Ayrıca o 'eşek'lerin yerine getirilen 'güzel'ler de yakın akraban ve bir ömür aynı kaptan yeyip içmiş gibi muhabbetine bakılırsa konuşacak birşey zaten yok demektir.
Söyleyeyim kusurlarını; torpil!
Sadece teşkilat üyeleri oldukları için veya olanların yakın akrabaları oldukları için asıl o işi hak edenler dururken onlar o koltuklara oturdukları için. Teşkilata üye olmayan adamı ibb ye müdür yaparlar mı? Varsa kaç kişi?
Ben kaç tane mühendis tanıyorum işe girmek için teşkilata üye olan. Girdikten sonra devam için teşkilata üye olan kaç adam kaç.
İbb de teşkilata üye olmayıp çalışan kaç mühendis vardı?
Bu adamlar baştan aşağı kusurlu hak ettikleri muameleyi gördüler. Allah gönüllerine göre versin.

Reaksiyon puanı
10,315
Ben kaç tane mühendis tanıyorum işe girmek için teşkilata üye olan. Girdikten sonra devam için teşkilata üye olan kaç adam kaç.
Peki Samet, İmamoğlu'nun işe aldığı "Güzel"lerin CHP'li olmadığını iddia edebilir misin?

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Burada mesele partizanlık. Siyasi görüş değil. Gördüğüm kadarıyla kim olursan ol gel ama fanatiklik yapma sistemi uygulanıyor şuan ibbde. Bir kişi fanatiklik yapıp halka hizmet etme ötesinde siyasi çıkarları düşünüyorsa o adam eşek değil eşek oğlu eşektir kusura bakmayın. Halk düşmanıdır. Kendi çıkarları için her haltı yer düşündüğü millet değil hizmet değildir. Bu adamın desteklenecek korunacak hiç bir tarafı yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni alınanlar içinde?!
Var hatta bırakın mühendisi komşum lise mezunu bile değil. Belediyede işe girdi. Eski mhp li şuan akp teşkilat üyesi.

Reaksiyon puanı
10,315
Burada mesele partizanlık. Siyasi görüş değil. Gördüğüm kadarıyla kim olursan ol gel ama fanatiklik yapma sistemi uygulanıyor şuan ibbde. Bir kişi fanatiklik yapıp halka hizmet etme ötesinde siyasi çıkarları düşünüyorsa o adam eşek değil eşek oğlu eşektir kusura bakmayın. Halk düşmanıdır. Kendi çıkarları için her haltı yer düşündüğü millet değil hizmet değildir. Bu adamın desteklenecek korunacak hiç bir tarafı yoktur.
Sevgili Samet, bu görüşlerine aynen katılırım. Babamın oğlu da olsa, iş yerinde kendine tevdi edilen bir görevi ifa etmekten başka bir amaca hizmet eden kim olursa olsun işten atılmayı hak ediyor demektir. Burada bir sorun yok.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Chpde kendi adamını atıyor hak eden adamı görevinden alıyorsa onlara 2 çift lafımı esirgemem. Bir kaç haber rastladım eğer doğru ise 1 gram vergimi helal etmiyorum o şahısa. Ama ben bildiğimi söylerim abi durum bu.

Reaksiyon puanı
10,315
Chpde kendi adamını atıyor hak eden adamı görevinden alıyorsa onlara 2 çift lafımı esirgemem. Bir kaç haber rastladım eğer doğru ise 1 gram vergimi helal etmiyorum o şahısa. Ama ben bildiğimi söylerim abi durum bu.
Benim senin iyi niyetinden, samimiyetinden kuşkum yok Samet; Lakin İmamoğlu'nun anlattığın gibi olduğu konusunda tereddütlerim çok.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Yandaşa akan milyonları kesti. İstanbulda belediyenin yandaş müteahhitlerini hepsini evine gönderdi. Park ve bahçe işleriyle ilgilenen ve fanatiklik yapan ne kadar eşek varsa istifa ettirildi. Yerine güzel çalışacak müdürler atandı. Bizim semt bile 10 yılda görmediği değişikliliği gördü. Her şey medyaya yansımıyor olabilir. Bu adam sizin kadar düşünemiyor mu? Bir icraat yapmazsam karşı tarafın eline malzeme geçer diye düşünemiyor mu? Demek ki ya yapılıyor yada bir şekilde engelleniyor. Yani bunu çocuk bile düşünür ya. Sütle dalga geçiyorsunuz ama çocuguna süt alamayan aile yok mu? Adam verdiği sözleri tutuyor biraz zaman şak diye olacak bir şey yok karşısında CB var bir de %50 lik kesim. Adam işi çok zor.

Yandaşa akan Milyonlar kesildi diyorsunya hani nerede o zaman bu para ? Bakın bütçeden şu kadar para gidiyordu kestik israfı önledik bütçe gelirini şu kadar artırdık neden denmiyor mesela o zaman?
İlk günler İSRAF var İSRAFI KESECEZ İstanbullu 5 yıl rahat yönetilecek bu paralar ile diyordu ne oldu bu israf paraları ? Veya tüm ihaleler şeffaf olacaktı nerede bu ihale şeffaflığı ? Hani yandaşlara para akmayacaktı. ( 1000 muhtara neden telefon dağıtılır ? veya 1 TL lik maske neden CHP'li bir yöneticiden 3 TL'ye alınır bunlar israf değil mi ? Yandaşa iş verme değil mi ? )

SEnin semtin 10 yıldır görmediği ne hizmeti gördü mesela biraz açarmısn ?
Haftada en az 2 kere canlı yayına 2-3 kerede gazetelere çıkıyor demeç veriyor Ekrem İmamoğlu nasıl medyaya yansımıyor ? Sosyal medya hesapları olsun youtube kanalı olsun herşeyi var.

Karşı tarafın eline malzeme geçer demişin. Bu otobüse 40 kişi bindiler diye bir muhabbet vardı. Sabahına Fox TV'ye çıkıp kandım dondu bu nasıl siyaset deyip o kadar konuşuldu sonra sıradan vatandaşlar çıktı o iş yalan dolan çıktı o ne olacka ? Onu akıl edemeyen ekip bu hizmeti yapmazsam beni eleştirirler diye akıl edebilir mi ?

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Yandaşa akan Milyonlar kesildi diyorsunya hani nerede o zaman bu para ? Bakın bütçeden şu kadar para gidiyordu kestik israfı önledik bütçe gelirini şu kadar artırdık neden denmiyor mesela o zaman?
İlk günler İSRAF var İSRAFI KESECEZ İstanbullu 5 yıl rahat yönetilecek bu paralar ile diyordu ne oldu bu israf paraları ?
Dalgamı geçiyorsun hocam sen yoksa ahaber effect mi bu? Adam 75 günde azalttık açıklaması yapmadımı azıcık kanal değiştir yahu.

Ha sen buna muhalif medya dersen o ayrı tabi.

Karşı tarafın eline malzeme geçer demişin. Bu otobüse 40 kişi bindiler diye bir muhabbet vardı. Sabahına Fox TV'ye çıkıp kandım dondu bu nasıl siyaset deyip o kadar konuşuldu sonra sıradan vatandaşlar çıktı o iş yalan dolan çıktı o ne olacka ? Onu akıl edemeyen ekip bu hizmeti yapmazsam beni eleştirirler diye akıl edebilir mi ?

O otobüsde fotoğraflanan arkadaşların hepsinin siyasi görüşlerinin ve twitterdan attıkları twitleri karşılaştırdıklarımızda ne tesadüftür ki yeşil top çıkıyorlar :)

Hani yandaşlara para akmayacaktı. ( 1000 muhtara neden telefon dağıtılır ? veya 1 TL lik maske neden CHP'li bir yöneticiden 3 TL'ye alınır bunlar israf değil mi ? Yandaşa iş verme değil mi ?
Evet yarım milyona web sitesi yenilenmedi ama muhtara telefon sorun oldu. Yıllarca geri ödemesiz verilen burslar sorun olmadı 3 lira maske sorun oldu. İstanbul park bahçelerinde dönen yolsuzluğu git araştır bakalım israf neymiş öğrenirsin!

SEnin semtin 10 yıldır görmediği ne hizmeti gördü mesela biraz açarmısn ?
Hangisinden bahsedeyim? Bakımsız çukur arazilerin parklaştırılması? Yeşil alanların arttırılması? Araç parklarından geçemeyip şikayet ettiğimiz ama sayın yönetimimizden cevap alamadığımız şuan bir çok şey. Ha bu arada kartalın eski yönetimi CHPdir. Bunu söylemeden geçmeyeyim. Burada imamoğlu farkını konuşuyoruz ya!

İsrafı konuşacak son adamlar bu memlekette bellidir. Ha yarın öbürgün aynı israf e.i den çıkar o zaman eyw.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Harbiden EFSANE HABERCİLİK. Kusura bakma ben A haber izlemekten cahil kalmışım :D :p

( Bu mu habercilik 75 günde 3.5 milyar TL tasarruf yazdı orada AKAN SULAR DURDU mu ? )

Haber nasıl olur söyleyim. Der ki şu Vakifa 50 milyon TL bağış yapılıyormuş bu sene yapmadık bütçede kaldı Şu derneğe gereksiz 250 milyon TL gönderilmiş biz bu sene göndermedik. Şu şirkete şu ihale 100 milyon TL'ye veriliyormuş biz 25 milyona hallettik. Şu iş 500 milyon TL'ye yapılıyormuş biz 100 milyona hallettik böyle böyle kalem kalem yazılır altınada toplamı yazılır helal olsun adam Tasarruf yapıyor denir. ( DİKEN medya A -Haber'in laciverti bu habere inanıyon ya gerçekten ne diyem ben sana. ) Madem sadece 7 ayda 3.5 milyar TL tasarruf edilmiş bu para nerede :D Nereye harcan mış ? Biz bize yeteriz kampanyasında 4- ayda o kadar para toplanamadı daha 2 milyar TL'de ancay neredeyse 2 katı para ne olmuş ?

İçinde sadece 1 tane 50 milyon TL tasarruf etti denilen Araba muhabbeti var şu Show yapılıp 6 ay sonra tekrar ihale ile tek 1 tane firmanın katıldığı ve aynı firmadan alınan arabalar.

O otobüsde fotoğraflanan arkadaşların hepsinin siyasi görüşlerinin ve twitterdan attıkları twitleri karşılaştırdıklarımızda ne tesadüftür ki yeşil top çıkıyorlar :)

İsterse pembe top çıksın banane ? Orada 45 kişi o duraktan binmiş mi binmemiş mi ? Bunlar kendi arasında birlik olmuş hepsi bir birini tanıyor irtibatlı ilişkili anlaşarak gelmişler dendi öyle çıktı mı çıkmadı mı 1 tane telefon görüşmesi veya foto çıkmaz mı bu adamların birlikte ? Hepsi işine gücüne giden işçi emekçi insanlar çıktı. AMa kasıtlı olarak bindi denilip 1 hafta siyasi show'u yapılıp sonra yalan çıkması sence normal mi ?

Evet yarım milyona web sitesi yenilenmedi ama muhtara telefon sorun oldu. Yıllarca geri ödemesiz verilen burslar sorun olmadı 3 lira maske sorun oldu. İstanbul park bahçelerinde dönen yolsuzluğu git araştır bakalım israf neymiş öğrenirsin!

Hee tamam o zaman tekrar kusura bakma. ( Erdoğan'ın izinden gidecek demek Ekrem İmamoğlu herşeyi onun gibi yapacak tamam. ) Söylediği söylemler verdiği sözler önemli değil. Sürekli Erdoğan ile karşılaştıracaz sadece...

Hangisinden bahsedeyim

Elle tutulur pahada değeri olan el emeği göz nuru değerli 1 tanesinden bahset mesela senin mahallen için.

Reaksiyon puanı
3,029
Ben İstanbul'da yaşayan biri olarak pek göremedim. Yani önceki İBB yönetiminde de bir şey görememiştik ama heyecanla geçen ayların sonucunda aldığımız icraat bu ise ağır bir hayal kırıklığı oldu.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
( Bu mu habercilik 75 günde 3.5 milyar TL tasarruf yazdı orada AKAN SULAR DURDU mu ? )
Hanyayı konyayı göreceğiz hocam bekleyelim.
Hee tamam o zaman tekrar kusura bakma. ( Erdoğan'ın izinden gidecek demek Ekrem İmamoğlu herşeyi onun gibi yapacak tamam. ) Söylediği söylemler verdiği sözler önemli değil. Sürekli Erdoğan ile karşılaştıracaz sadece...

Sizin bir akp li olarak bu kadar ibb yolsuzluğu görmeyip telefona muhtara takılmanızı hayretle okudum sadece. İsraf mı derseniz eğer? Evet israf.

Elle tutulur pahada değeri olan el emeği göz nuru değerli 1 tanesinden bahset mesela senin mahallen için.
Bir semt için yapılabilecek önemli işlerden bazıları buydu. Daha fazlasını yakın zamanda olacaktır.

İsterse pembe top çıksın banane ? Orada 45 kişi o duraktan binmiş mi binmemiş mi ? Bunlar kendi arasında birlik olmuş hepsi bir birini tanıyor irtibatlı ilişkili anlaşarak gelmişler dendi öyle çıktı mı çıkmadı mı 1 tane telefon görüşmesi veya foto çıkmaz mı bu adamların birlikte ? Hepsi işine gücüne giden işçi emekçi insanlar çıktı. AMa kasıtlı olarak bindi denilip 1 hafta siyasi show'u yapılıp sonra yalan çıkması sence normal mi ?
Hepsi akp li. Basit numaralar bunlar ellerinde patladı o kadar. Aynı ucuz oyunlar.

Hahahahahaha

Son düzenleme: