Haber Imamoğlu cuma vakti cami açtı lokma dağıttı

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Alman anayasasında laiklik var mı peki? Bak bakalım dünyada kaç ülke yasasında laiklikten bahsediyor. Avrupa ülkelerinin çoğu laik bir anlayışla yönetilse de bunu yasalaştırmamış. Ha laik olsalar bile, onlar kutsal kitapla konuşma yapıyor bizimkiler ülkeyi sömürüyor. Tabii sen olanların farkında değilsin, yakında ekmek alamayacağız sen bu hükümetin avukatlığını yapmaya devam et.

Mesele sıkıntı bu işte. Her şeyi Laik'liğe dine bağlayan insanlar. Sözde özgürlük ve demokrasi savunup en katı şekilde yasakçı zihniyette olanlar. Kürt meselesi de bu tarz saçma sapan inatlar ve söylemler yüzünden çıktı başımıza bela oldu işte. Kürt yoktur Kürtçe yoktur veya yasak Kürtçe konuşamazsın diyen SİYASETÇİLER YÜZÜNDEN. Aynı şeyi din üstündende yaptılar yasak şunu yapamazsın şunu giyemezsin şuraya giyemezsin diye diye parti kuruyorlar kapatıyorlar flan AKP gibi bir partiye yüzde 50 aldırıp 20 yıldır iktidarda tutuyorlar işte. Ve halen bu ÜSTTEN bakan zihniyet ve söylemler devam ediyor. Sizde bu yoldasınız daha şimdiden. Ben ne anlatıyom siz olmayan şey üstünden Kur'an ı kullandı diyonuz yok Kur'an ı kullnarak ülkeyi sömürüyor diyorsunuz.

Nefretten artık mantıklı düşünmeyip işi sadece karşıtlığa bağlayonuz. Dünyada olan genel bir durumdan haktan hukuktan bile bahsetmek sizi rahatsız ediyor :(

Size göre olacak olan sabah akşam Türkiye öldü bitti battı gitti demek. Yok Papua Yeni Gine bile bizden iyi durumda flan deyip gülmek heralde.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Herşeyin sıkıntısı arapçada olan ısrar..
Avrupa insanları kutsal kitabını direk kitabından öğrenir çünkü ve kendi dilinde ! Okur anlar idrak eder ve kalben yönelir

Bizde ki gibi din adamlarından yahut 2ci şahıslardan duydukları mişmış ve arapça ile değil..

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Herşeyin sıkıntısı arapçada olan ısrar..
Avrupa insanları kutsal kitabını direk kitabından öğrenir çünkü ve kendi dilinde ! Okur anlar idrak eder ve kalben yönelir

Bizde ki gibi din adamlarından yahut 2ci şahıslardan duydukları mişmış ve arapça ile değil..

AL işte bir dayatma zorlama daha :)

Hani özgürlük ! Nerde demokrasi nerde laiklik ! Sen neden karışırsın ney okuyacaklarına veya neyden okuyacaklarına hangi dilde okuyacaklarına. Sanane - Banane yani ! İsterse Çince'den okusun isterse 5. şahıslardan duysun. Neden insanları zorlar veya yasaklarsın bazı şeyleri veya baskı kurarsın...

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
AL işte bir dayatma zorlama daha :)

Hani özgürlük ! Nerde demokrasi nerde laiklik ! Sen neden karışırsın ney okuyacaklarına veya neyden okuyacaklarına hangi dilde okuyacaklarına. Sanane - Banane yani ! İsterse Çince'den okusun isterse 5. şahıslardan duysun. Neden insanları zorlar veya yasaklarsın bazı şeyleri veya baskı kurarsın...
Ben baskı kurmuyorum ki hocam yorum yaptım ben. Onu din adamları yahut din cahilleri kurar. Halbuki kuran-i kerimi anlamak için arapça bilmeye gerek yoktur.
Ki öyle olsa görmüyor musun arap yarım adalarını.
Bir başka açıdan bakarsak peygamber efendimiz kime arapça bilmiyorsan gelme demiş ki putperestine de dinine çağırmış inançsızlarıda hristiyan vs de hangisine arapça dayatmış neyse bu başka bir konu konumuzdan sapmayalım biz.

Yani demek istediğim imamoğlu iyidir iyi sen havuz medyası izleme:)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ben baskı kurmuyorum ki hocam yorum yaptım ben. Onu din adamları yahut din cahilleri kurar. Halbuki kuran-i kerimi anlamak için arapça bilmeye gerek yoktur.
Ki öyle olsa görmüyor musun arap yarım adalarını.
Bir başka açıdan bakarsak peygamber efendimiz kime arapça bilmiyorsan gelme demiş ki putperestine de dinine çağırmış inançsızlarıda hristiyan vs de hangisine arapça dayatmış neyse bu başka bir konu konumuzdan sapmayalım biz.

İnsanlara karışma veya zorlama sizde tik olmuş artık :) Demokrasiyi veya özgürlüğü içselleştirmek lazım. Sana ne diyorum ben ZORLA HİÇBİR ŞEY YAPTIRAMAZSIN. Az salın özgür bırakın insanları.

Yani demek istediğim imamoğlu iyidir iyi sen havuz medyası izleme:)

İşini yi yapsın iyi olsun... Yarım yamalak veya başkasının projelerine çöküp şurada iş yaptı diye göstermeye çalışmayın. Şurda alenen Twittleri atıyom alenen belge bilgi resim gösteriyom :) Verilen cevap yalandır karalama iftira :) Cevap veremeyince Havuz medya ... Siz gerçekten düzgün bakamıyorsunuz olaylara.

Not: Bu arada İmamoğlu Cuma Vakti Camii açtı Lokma dağıttı yerine bu haber Erdoğan Cuma vaktı camii açtı veya lokma dağıttı olsa adım kadar eminim Dini siyasete alet ediyorlar ve camii ne gerek derdiniz. Ama İmamoğlu olunca konu ikircikli davranıyorsunuz...

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Dediklerin doğru dedik çok dedik hemde rte için onu.. Ne olsun sağolsun lâiklik diye birşey bırakmadı ki.. bu insanlar böyle işler yapmıyordu laiklik diyordu dinsiz allahsiz oluyorlardı. Öyle değil diyorduk anlatamıyorduk muhafazakar cenaha. Gün geldi devran çattı işte böyle şimdi gözlerine gözlerine dürtülüyor.. ama hala o havuz medyası çarpıtır işte bu adamları.. bulur yakında birşeyler yok o lokmalar yunan rahipler tarafından okunmuş patrik rum kilisesinden geldi aslında der. Yok caminin içi hz meryem resimleri ile dolu aslında der.. der birşeyler sizin cenahta havada tav olur