İmamın Ordusu E-Book Nokia Cep Telefonlarınızda!

Reaksiyon puanı
4
io1.PNG
io2.PNG

Merhaba sevgili dostlarım. Hepimiz bu kitabı çok merak ediyoruz. Taslağına kısa bir süre önce ulaştık. Malum herkes gündüz işe gidiyor. Akşam ise günün yorgunluğunu atmak için erken yatıyor. Peki yolculuk sırasında İmamın Ordusu kitabını Nokia cep telefonlarınızdan okumak istemez misiniz? Ben isteyen olur diye düşündüm ve ücretsiz bir ovi store uygulaması hazırladım.

Uyumlu Telefonunuzu Seçin

Hepinize iyi günler.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
409
benim merak ettigim girişimci biri yazarın gözaltı olayını prostesto etmek amacıyla kitabı kağıda basıp sembolik miktarda belli başlı merkezlerde dağıtacak mı?

Reaksiyon puanı
4
benim merak ettigim girişimci biri yazarın gözaltı olayını prostesto etmek amacıyla kitabı kağıda basıp sembolik miktarda belli başlı merkezlerde dağıtacak mı?

Bazı matbaa şirketleri böyle bir girişimde bulunmaktalar. İleride kitapçılarda görebiliriz. Neden olmasın?

Reaksiyon puanı
4
Bu arada 100 kişi uygulamayı an itibariyle indirmiş durumda. İlginiz için herkese teşekkürler.

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
andorid olan ve başka markalardada kullancabilicekmiyim ben bu uygulamayı...

Reaksiyon puanı
4
andorid olan ve başka markalardada kullancabilicekmiyim ben bu uygulamayı...

Malesef. Android Market ve iTunes'a uygulama eklemek zor. Şu anlık böyle bir şey gözükmüyor fakat yardım etmek isteyen olursa benimle iletişime geçerse bu platformlar üzerinde de uygulama hazırlarız.

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Malesef. Android Market ve iTunes'a uygulama eklemek zor. Şu anlık böyle bir şey gözükmüyor fakat yardım etmek isteyen olursa benimle iletişime geçerse bu platformlar üzerinde de uygulama hazırlarız.

teşekkürler cevap için ..keşke olsaymış yada en azından pc ye indirebilseydik...neyse kısmet değilmiş şimdilik ama olursa indirip okumak isterim

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Millet artık kimin ne olduğunu biliyor.
Yalçın Küçük ve tayfası bir sazana ısmarlama kitap yazırdırmış okuyunda feyz alın diyorsun yani..

Sadece gülüyorum bu beyhude ve anlamsız çabanıza:)

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
okumak da suç oldu memlekette. o halde karşı çıkan arkadaşlar okusun da bize tersini anlatsın. insanlar herşeyi okyuyup farkını kendileri görmeli. sen ve ya bu kötü dedin diye okumamazlık yapmamalı. tek tip insan modelini tutmadığımı bin kere söyledim burada. ayrıca kendi fikirlerinizi yaymaya çalışmanız kadar normal bir şey yok; bunu ben de yaparım. ancak bu işi yaparken başkasının fikirleri ile dalga geçerseniz karşınızda dururum.

Reaksiyon puanı
4
okumak da suç oldu memlekette. o halde karşı çıkan arkadaşlar okusun da bize tersini anlatsın. insanlar herşeyi okyuyup farkını kendileri görmeli. sen ve ya bu kötü dedin diye okumamazlık yapmamalı. tek tip insan modelini tutmadığımı bin kere söyledim burada. ayrıca kendi fikirlerinizi yaymaya çalışmanız kadar normal bir şey yok; bunu ben de yaparım. ancak bu işi yaparken başkasının fikirleri ile dalga geçerseniz karşınızda dururum.

:thumbup1:

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Gönderdim cep telefonuma okula otobüsle giderken okurum teşekkürler
edit:Uygulama internet kullanıyor internete bağlanmadan açmanın yolu yok mu :(

Reaksiyon puanı
4
Gönderdim cep telefonuma okula otobüsle giderken okurum teşekkürler
edit:Uygulama internet kullanıyor internete bağlanmadan açmanın yolu yok mu :(

Malesef. Kitabın içerikleri RSS ile çekiliyor. Bu yöntemi seçmemin nedeni ileride Ahmet Şık'ın hapisden çıkınca kitaba ekleyebileceği şeyler olduğunu düşünmemdir.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Okuyan az olduğu için bu memleket böyle :) 2011 e damgasını vurdu bu olay her tür ürün için çıkar.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Malesef. Kitabın içerikleri RSS ile çekiliyor. Bu yöntemi seçmemin nedeni ileride Ahmet Şık'ın hapisden çıkınca kitaba ekleyebileceği şeyler olduğunu düşünmemdir.
Neyse o zaman internet sorun olduğu için uygulamayı kullanamıcam ama telefona pdf formatını attım onu okucam iyi aklıma getirdin bilgisayardan okumak daha zor geliyor bana :)

Reaksiyon puanı
4
Neyse o zaman internet sorun olduğu için uygulamayı kullanamıcam ama telefona pdf formatını attım onu okucam iyi aklıma getirdin bilgisayardan okumak daha zor geliyor bana :)

Bilgisayarın ekranı çok göz yoruyor haklısın. Bende telefondan okuyorum kitabı. Hem etrafımdakilerle paylaşmam kolay oluyor hem de gözlerim ağrımıyor.