İmac ne kadar işime yarar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Becks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Becks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhabalar konuyu doğru yere açıp açamadığından da emin değilim ama üniversite öğrencisiyim iMac alınır mı ne kadar işime yarar o kadar para vermek mantıklı mıdır?

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hangi bölümde okuyorsun? Bilgisayar kullanırken genel olarak ne amaçla kullanacaksın?

Yasin Muştu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer evinden başka bir yerde kalacaksan şehir dışında okuyacaksan macbook al ama evinde kalacaksan alabilirsin bide os x kullanabilirmisin eğer windowsdan geçeceksen boşver alma asusunda hepsi bir arada bilgisayarları var onlardan alabilirsin ama eğer saten os x kullanıyorsan düşünmene gerek yok sadece ekran kartlı olanlarından al

Becks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi bölümde okuyorsun? Bilgisayar kullanırken genel olarak ne amaçla kullanacaksın?

İMac almamın sebebi bölümümle alakalı değil windowstan sıkıldığım için bakıyorum bu fiyat farkını sırf bu yüzden vermek değer mi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eğer evinden başka bir yerde kalacaksan şehir dışında okuyacaksan macbook al ama evinde kalacaksan alabilirsin bide os x kullanabilirmisin eğer windowsdan geçeceksen boşver alma asusunda hepsi bir arada bilgisayarları var onlardan alabilirsin ama eğer saten os x kullanıyorsan düşünmene gerek yok sadece ekran kartlı olanlarından al

Windows kullanıyorum dostum alışmak öğrenmek ne kadar zamanı mı alır ?

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Öncelikle merhabalar konuyu doğru yere açıp açamadığından da emin değilim ama üniversite öğrencisiyim iMac alınır mı ne kadar işime yarar o kadar para vermek mantıklı mıdır?
Sırf denemek için o kadar para verilmez. Kendi adıma konuşmam gerekirse; Bir kaç kez kullandım ama Windows'a alışmış birine göre çok ters bir işletim sistemi. Değmez. Bence hiç bulaşma. Windows'tan devam et :)

Becks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sırf denemek için o kadar para verilmez. Kendi adıma konuşmam gerekirse; Bir kaç kez kullandım ama Windows'a alışmış birine göre çok ters bir işletim sistemi. Değmez. Bence hiç bulaşma. Windows'tan devam et :)

Performans bakımından aralarında ki fark nedir dostum ?

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Performans bakımından aralarında ki fark nedir dostum ?
Performans konusunda Apple'ın ürünlerinde hiç şüphen olmasın. Apple ürünlerinden hep piyasadaki en iyi donanımları koymuş. Performans olarak çok iyiler. Ama dediğim gibi alışmak çok zor. Ona o kadar para vereceğine o fiyatlara canavar gibi Windows işletim sistemi PC toplayabilirsin.

Becks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Performans konusunda Apple'ın ürünlerinde hiç şüphen olmasın. Apple ürünlerinden hep piyasadaki en iyi donanımları koymuş. Performans olarak çok iyiler. Ama dediğim gibi alışmak çok zor. Ona o kadar para vereceğine o fiyatlara canavar gibi Windows işletim sistemi PC toplayabilirsin.

Teşekkürler

hangon

Asistan
Reaksiyon puanı
1
imac çok ters gelir pc kullanıcısına ama hiç bilgisayar kullanmadıysan alabilirisn

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
iMac ters gelir vs diyenler kaç kere Mac kullanmış çok merak ediyorum. Arkadaşlar bu da alt tarafı bir işletim sistemi. Hayatınız boyunca Windows kullanmış olabilirsiniz, 1-2 haftaya alışırsınız.

Reaksiyon puanı
16,128
mevcut pcne ubuntu13.10 kur kullan benzer görünümde ama aynısı değil mac osx'in biraz fikir verir.
Ubuntu-13-10-Is-Now-Based-on-the-Latest-Stable-Linux-Kernel-3-10-2.jpg

[video=youtube;EFr4ypuvxsg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=EFr4ypuvxsg[/video]

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
apple candır kalitelidir ürünlerinin arkasında durur. performans olarak aasla windows pc lerden alamayacağın performans ve stabiliteyi bulursun. ayrıca mac ine windows da yükleyerek çift işletim sistemi kullanabiliyorsun. eğer paran varsa hiç sorgulamadan al. emin ol bir imac verdiğin paranın her kuruşunu hakeden bir makinedir.

cndmrl91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tasarım ya da benzeri çalışma amaçların var ise kesinlikle almanı öneririm ekonomik koşulların doğrultusunda. Alışma hususunda fazla sıkıntı çekmezsin. Çabuk adapte olunabilen bir işletim sistemi OS X hatta alışmaya başladığında windows a göre çok pratik olduğunu farkedebilirsin. Ben hem Pc hem macbook sahibi biri olarak yazıyorum bunları. Hard Disk bölümü oluşturup windows kurabilirsin oyun vb. uygulamalar için. Performans olarak üst düzey randıman alabileceğin gibi görüntü ve işlev olarak da fazlasıyla tatmin edecektir. IPS ekranı sayesinde işletim sisteminde baktığın her görselden keyif alır hale gelirsin. Tabi alma konusuna karar vermişken iMac mi MacBook mu sorusu gelebilir aklına, o aşamada dolaşan ve dolaştığı anlarda bilgisayara ihtiyaç duyabilecek biriysen macbook ama yok evde takılırım ben diyorsan iMac önerimdir.