Hangi bölümde okuyorsun? Bilgisayar kullanırken genel olarak ne amaçla kullanacaksın?
Eğer evinden başka bir yerde kalacaksan şehir dışında okuyacaksan macbook al ama evinde kalacaksan alabilirsin bide os x kullanabilirmisin eğer windowsdan geçeceksen boşver alma asusunda hepsi bir arada bilgisayarları var onlardan alabilirsin ama eğer saten os x kullanıyorsan düşünmene gerek yok sadece ekran kartlı olanlarından al
Sırf denemek için o kadar para verilmez. Kendi adıma konuşmam gerekirse; Bir kaç kez kullandım ama Windows'a alışmış birine göre çok ters bir işletim sistemi. Değmez. Bence hiç bulaşma. Windows'tan devam etÖncelikle merhabalar konuyu doğru yere açıp açamadığından da emin değilim ama üniversite öğrencisiyim iMac alınır mı ne kadar işime yarar o kadar para vermek mantıklı mıdır?
Sırf denemek için o kadar para verilmez. Kendi adıma konuşmam gerekirse; Bir kaç kez kullandım ama Windows'a alışmış birine göre çok ters bir işletim sistemi. Değmez. Bence hiç bulaşma. Windows'tan devam et![]()
Performans konusunda Apple'ın ürünlerinde hiç şüphen olmasın. Apple ürünlerinden hep piyasadaki en iyi donanımları koymuş. Performans olarak çok iyiler. Ama dediğim gibi alışmak çok zor. Ona o kadar para vereceğine o fiyatlara canavar gibi Windows işletim sistemi PC toplayabilirsin.Performans bakımından aralarında ki fark nedir dostum ?
Performans konusunda Apple'ın ürünlerinde hiç şüphen olmasın. Apple ürünlerinden hep piyasadaki en iyi donanımları koymuş. Performans olarak çok iyiler. Ama dediğim gibi alışmak çok zor. Ona o kadar para vereceğine o fiyatlara canavar gibi Windows işletim sistemi PC toplayabilirsin.