İmac G5 Mi Alayım Yoksa Macbook Mu ?

SincapÇocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar başlıktanda anladığınız gibi :D hangisini alayım şimdi neden bunları verdin ve 2 sinden birini almak istiyorsun diye soruyorsanız arkadaşlar forumda sağolsun arkadaşlar bana 2 pc topladı 2 sinide aldım ekran kartımda 3 gün önce geldi.Şimdi bir tanede kendi oyunumu yapmak için ve internette dolaşmak vs. şeyler için bu 2 sinden birini almaya karar verdim.Şimdi hangisini alırsam daha karlı çıkarım ? yani oyun yapmada ve internette gezinme falan. Özellikleri bunlar

İmac G5 Özellikleri:
1.8 Ghz Apple G5 İşlemci
2 GB RAM DDR2
128 MB EKRAN KARTI (Ati radeon 9600)
160 HDD

Macbook Özellikleri:
2.13 Ghz intel core 2 duo
2 GB RAM 800 Mhz DDR2
Nvidia Geforce 9400m 256MB Ekran kartı
250 HDD

Arkadaşlar biliyorum bunlar eski sürümleri ama olsun :D bizim tanıdıktan alıcam ayıp olmasın şimdiden teşekkürler.Not:bütçe falan sormayın beyler tanıdıkdan alıcam ayıp olmasın şimdi.

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar başlıktanda anladığınız gibi :D hangisini alayım şimdi neden bunları verdin ve 2 sinden birini almak istiyorsun diye soruyorsanız arkadaşlar forumda sağolsun arkadaşlar bana 2 pc topladı 2 sinide aldım ekran kartımda 3 gün önce geldi.Şimdi bir tanede kendi oyunumu yapmak için ve internette dolaşmak vs. şeyler için bu 2 sinden birini almaya karar verdim.Şimdi hangisini alırsam daha karlı çıkarım ? yani oyun yapmada ve internette gezinme falan. Özellikleri bunlar

İmac G5 Özellikleri:
1.8 Ghz Apple G5 İşlemci
2 GB RAM DDR2
128 MB EKRAN KARTI (Ati radeon 9600)
160 HDD

Macbook Özellikleri:
2.13 Ghz intel core 2 duo
2 GB RAM 800 Mhz DDR2
Nvidia Geforce 9400m 256MB Ekran kartı
250 HDD

Arkadaşlar biliyorum bunlar eski sürümleri ama olsun :D bizim tanıdıktan alıcam ayıp olmasın şimdiden teşekkürler.Not:bütçe falan sormayın beyler tanıdıkdan alıcam ayıp olmasın şimdi.

Bana MacBook daha mantıklı geldi. Fakat ikisi de gerçekten eski cihazlar :) Hatta Yosemite'yi alıyorlar mı bilmiyorum. Tabi ki Apple candır. Cevabım: MacBook

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
ben kabul ederim macbook'u verirseler alırım.