İllistratör çalışmasını Corelde nasıl açarız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İllistratör'de çalıştığım bir çalışmayı Corel'de nasıl açabiliyoruz vektörel olarak?

ve...

İllistitör'de çalışmları direk baskı makinlerine yönlendirebliyormuyuz çalışmayı??

Ayrıntılı bilgi lazım...

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Çalışmanı farklı kaydet dosya uzantısını EPS, SVG, TIFF olarak kaydedersen Corelde açabilirsin. Kaydetmeden önce converlemeni tavsiye ederim.

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Çalışmanı farklı kaydet dosya uzantısını EPS, SVG, TIFF olarak kaydedersen Corelde açabilirsin. Kaydetmeden önce converlemeni tavsiye ederim.

TIFF olarak denedik attık Corel'e.karşımıza seçenek geldi Text - cunversmi öyle bişi hangisiyle açcaz? İkisinide denedim ama resim olarak aaçıyor vektörel olarak açmıyor??

flashpoint

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tiff genelde yemez, ben en çok wmf (windows meta file) yaptığım zaman yedirebiliyorum. Biraz bozulma olabiliyor. İllistratorde yaptığın çalışmadaki tüm efektlerin hepsini expand et ve sonra WMF'ye export et ve bir dene

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
[MENTION=107139]flashpoint[/MENTION] in dediği gibi wmf deneyiniz bir de

D_o_C_T_o_R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TIFF yada WMF ile neden uğraşıyorsunuz ki Corel zaten AI(Illustrator) dosyalarını açabiliyor hatta acaba ben mi yanlış hatırlıyorum diye şimdi bir daha baktım ve bir problem göremedim.

flashpoint

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
basit çalışmaları açıyor evet. oda her zaman değil.