ÇAKIR FEVRİDİR
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 68
İlk editim önerilerinize açığım
1-Camtasia kullanılmış galiba
İlk editim önerilerinize açığım
sandığınızdan daha düşük edit programı kullandım movavi, zaten pek fazla edit aracına gerek yoktu bu video yapmak için ama ileride daha büyük edit programlarına geçmeyi düşünüyorum okuldan dolayı şu an da basit editlerle ve basit edit programlarıyla uğraşıyorum.1-Camtasia kullanılmış galiba
2-Sony Vegas Pro olsun,Adobe olsun onlara geçmelisin.
3-Edit fikri güzel![]()
Önerin çok sağol editin çok güzel olmuş bu arada, Pek fazla zamanım olmadığı için fazla emek veremedim .Ben de zamanında movavi kullanıyordum. İlk editlerim tabii. Sonradan artık ihtiyaçlarımı karşılayamadığından dolayı farklı bişiler denedim. Şuan kullandığım ise Adobe premiere 2014. Tek başına yeterli olmadığı için eklentiler çok işimi görüyor. Öneri olarak ise, kesme biçme konusunda müzik ritmine göre yaparsan(daha çok emek) çok daha iyi gözükür editin. Eğer ınstagram içinse, son kısımda thanks for watching gibi şeylere gerek yok. Geçiş efektleri kullan. Zaten movavi yeterince yeterli onlar için. Sonrasında adobe premiere geçersin. İşte o zaman harbiden iyi editler yapmaya başlarsın. Böyle konuşuyorum ama, en son yaptığım edit: