Yeni iPhone çıkacak fiyatlar düşecek biraz bekle.Iphone a gecmeyi dusunuyorum 7plus 128gb almayi ne dersiniz?
Çok güzel bir telefon özellikle kırmızı ve ya mat siyahı bir Harika bence gözün kapalı alınır Yen'i ıphone çıkınca biraz da olsa düşme olur ama apple de çok fiyat inişi olmuyorIphone a gecmeyi dusunuyorum 7plus 128gb almayi ne dersiniz?
Evet düşüş olmuyor sadece 400 liracık öyle değil mi? Yanlışi hatırlamıyorsam 500'de olabilir.Çok güzel bir telefon özellikle kırmızı ve ya mat siyahı bir Harika bence gözün kapalı alınır Yen'i ıphone çıkınca biraz da olsa düşme olur ama apple de çok fiyat inişi olmuyor
Rakiplerine kıyasla kıyasla olmuyor bu bir ikincisi o dediğin düşüş ne kadar sürede oldu öğrene bilir miyim hatırlatırım ıphone 7 çıktığım da bile 6s fiyatları 3000 3100 gibiydi yani kısacası bunu bari kabullet Murat kardeş rakiplerine kıyasla öyle çok çabuk fiyat kırmıyor 6s fiyatı 16 gb piyasadan kalktı ondan sonra fiyat düşürmeye gittilerEvet düşüş olmuyor sadece 400 liracık öyle değil mi? Yanlışi hatırlamıyorsam 500'de olabilir.
7'nin sitede satışa açılması ile birlikte 6S çok kısa bir sürede düştü. Bunu düşüren sebep 6S'in Apple sitesinde ya o gün ya bir kaç gün içinde düşmesiydi.Rakiplerine kıyasla kıyasla olmuyor bu bir ikincisi o dediğin düşüş ne kadar sürede oldu öğrene bilir miyim hatırlatırım ıphone 7 çıktığım da bile 6s fiyatları 3000 3100 gibiydi yani kısacası bunu bari kabullet Murat kardeş rakiplerine kıyasla öyle çok çabuk fiyat kırmıyor 6s fiyatı 16 gb piyasadan kalktı ondan sonra fiyat düşürmeye gittiler
Fiyat düşüşü illaki olacak ben olmayacak diye iddia etmiyorum olması gereken de bu zaten ama dediğim apple öyle çok fiyat düşüren bir firma değil özellikle rakiplerine göre. S8 çıkalı ne kadar oldu görüyoruz bazı yerde kampanya oluyor 3300 tl gibi fiyatlara satılıyor çıkış fiyatına bak sonrasına bak ben düşmemesin den yana değilim sonuçta firma Benim değil inşallah 2000 tl ye düşer herkes alır ama ben gidip 4000 tl versem sonra bir baksam kampanya adına bir den fiyat 700 tl kadar düşmüş ne markaya güvenim kalır ne de satış yapan firmalara. Kötü bir telefon mu s8 benim gözüm de en iyi telefonlardan bitanesi7'nin sitede satışa açılması ile birlikte 6S çok kısa bir sürede düştü. Bunu düşüren sebep 6S'in Apple sitesinde ya o gün ya bir kaç gün içinde düşmesiydi.
Yeni model çıkınca bir 200 tl kadar falan düşüş olur ancak o da parayı verecek olan kişinin bileceği birşey belki de hiç olmaz bakalım görecezBende Iphone 7 almayı düşünüyorum 1 Ay sonra Fiyatı düşer mi sizce ?