İlk Defa Araba Alacak Olan Birine Tavsiyeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar. Araç almaya heves ettik bi defa.

Bu ara arabalara bakıyorum da, araç yakıtlarına da bakaraktan bişeyler alayım diyorum bayram sonraları. Şöyle yakıt için gerçeği yansıtan biryerler var mıdır? Ekşi entrysi bile olur.

Şu an aklımda VW Polo 1.2 TDİ ya da 1.4 TDİ modelleri var. Öneriniz olursa da sevinirim.

Bu işlerde sadece kulaktan duyma bilgilerim var. Alırsam ilk aracım olacak. Yardımlarınız önemli benim için.

bond_bg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Polo ilk araç için güzel seçim. Polo ufak gelirse Golf de düşünebilirsin. Yakıt olarak 1.2 ve 1.4 motorları arasında pek bi fark yok. Küçük arabalar için 1.4 İdeal motordur. Şehir içinde 1.2 ile 1.4 ün farkını anlamazsın ancak uzun yola çıktığında özellikle rampalarda baya faydasını görürsün. Alttaki linklerde de biraz teknik bilgi var araçların ikisi de 75HP sadece tork değerleri farklı.

2015 Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion - Arabalar.com.tr

2014 Volkswagen Polo 1.2 TDI Trendline - Arabalar.com.tr

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Polo ilk araç için güzel seçim. Polo ufak gelirse Golf de düşünebilirsin. Yakıt olarak 1.2 ve 1.4 motorları arasında pek bi fark yok. Küçük arabalar için 1.4 İdeal motordur. Şehir içinde 1.2 ile 1.4 ün farkını anlamazsın ancak uzun yola çıktığında özellikle rampalarda baya faydasını görürsün. Alttaki linklerde de biraz teknik bilgi var araçların ikisi de 75HP sadece tork değerleri farklı.

2015 Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion - Arabalar.com.tr

2014 Volkswagen Polo 1.2 TDI Trendline - Arabalar.com.tr
hocam teşekkür ederim ama belki biraz daha eski bakabilirim. bu modeller biraz tuzlu :)