Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Ayrılma nedenidir hiç önermem.sonra yarı yarıya ödenebilir belki bir iki kere kız ısmarlayabilir.
Hahahhaha???? ne hikmetse iftarlar sana denk geliyordu desene ?Mekanı seçen kişi ödemeli bence en mantıklısı her zaman budur ?
Gerçi bana fark yapmaz hayatıma giren kız sayısı 33 yılda 2 adet ilki zaten eyşandı ve güya oruçluydu yersen ?
Dimi ya ?Restorana kitleyip tuvaletten kaçsınlar. İlk buluşma zaten restoran ödesin bari.
500lira hesaptansa 500liraya kıza birşey alsa daha çok sevinir kız. Ben olsam daha çok sevinirim yani.Dimi ya ?
Yok gündüz oruçlu geldi hanımefendi ama eli ayağı hiçbir yeri durmadı hiç bişey yiyip içmedi ama bence o gün orucu yalan oldu ??Hahahhaha???? ne hikmetse iftarlar sana denk geliyordu desene ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dimi ya ?
Hiç gönül eğlendirmedim. Kesin aşka tereddütsüz para harcanır. Berkcanın Merve'nin kısa süreli ilişkilerinden anlamam.Ayrılma nedenidir hiç önermem.
Kesin aşk için sadece para değil ömür harcanır?.Hiç gönül eğlendirmedim. Kesin aşka tereddütsüz para harcanır. Berkcanın Merve'nin kısa süreli ilişkilerinden anlamam.
Peki ilk buluşmaya kızın aç gelmesi ve dünyaları yemesi yok mu ??İlk buluşmada kendim ödemek isterim sonrasına duruma göre bakılır.
O yüzden ilk buluşmada kahve içilmeli. Öyle tatlıydı yemekti aç gibi gitmeyin??alfa erkek har zaman hesabı öder.
Bunu konuşmakta çok rahatsız edici??Ben öderim, sonra yarı yarıya ödenebilir belki bir iki kere kız ısmarlayabilir. Hesap konusunu sevmiyorum patron ödesin. ?
Her seferinde erkek ödemiyor mu???Araştırmaya göre ilk buluşmalarda 100. Çiftin 20sinde hesabı erkeklerin ödedigi ortaya çıktı. Yine 100 çiftden %75'i Alman hesabı %5'i ise kadınlar tarafından ödeniyor.
Maalesef öyle değil bu ülkede kadın olmak ayrı zor erkek olmak ayrı zor.Erkeksen çalışmak zorundasın her alanda güçlü olmak zorundasın yoksa kimse seni iplemiyor bile kısacası erkeksen kadınlar gibi kimse kara kaşına kara gözüne veya orana burana bakmıyor.Ha baksa da bir yere kadar sürüyor tecrübe edildi onaylandı.Her seferinde erkek ödemiyor mu???
Bunu bilmiyordum demekki kadin demek sadece masraf demek değil yaşamak için bir sebep daha
Kadın demek masraf demekmiydi bu zamana kadar ??Her seferinde erkek ödemiyor mu???
Bunu bilmiyordum demekki kadin demek sadece masraf demek değil yaşamak için bir sebep daha
Sakin olsun biraz o da, yapmasın böyle şeyler ne diyeyim şimdi.Peki ilk buluşmaya kızın aç gelmesi ve dünyaları yemesi yok mu ??
Kız evde yeseydin yaaa?????Sakin olsun biraz o da, yapmasın böyle şeyler ne diyeyim şimdi.
Ah ah ekonomi en çok ilişkileri etkiledi??Buluşmayı ben teklif ettiysem öderim, onun dışında Alman usulü. ?
Merhabalar,Araştırmaya göre ilk buluşmalarda 100. Çiftin 20sinde hesabı erkeklerin ödedigi ortaya çıktı. Yine 100 çiftden %75'i Alman hesabı %5'i ise kadınlar tarafından ödeniyor.
Sen taycan'ı olan abi değil misin.. Bir zahmet ödeyiver ???Merhabalar,
Hesap ödetmem, Ben öderim.
İyi Forumlar…
İşte adamlık, işte mertlik adam gibi adamMerhabalar,
Hesap ödetmem, Ben öderim.
İyi Forumlar…
Öderim zaten ödetmem, Ben davet ediyorum sonuçta.Sen taycan'ı olan abi değil misin.. Bir zahmet ödeyiver ???
Tamam herkes sakin olsun?Öderim zaten ödetmem, Ben davet ediyorum sonuçta.
İşte cesaret iştw fazilet işte feraset işte fedakarlık ???İşte adamlık, işte mertlik adam gibi adam
Hiç olmadığım kadar sakinim ?Tamam herkes sakin olsun?
İşte cesaret iştw fazilet işte feraset işte fedakarlık ???
oda var tabiErkek olarak ödemezsen bu ülkede aylarca aralarında dedikodunu çevirirler.