cenkkkk
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 373
Youtube'de video izlerken pc'ye herhangi bir temasım yokken sanki mouse tekerleğiyle 1 seviye aşağı indirmişim gibi oldu. Bunun sebebi nedir ?
Virüs girmiş olabilir onun dışında bazen masada kımıldayan bişey mouse oynatabilir bi usb girişden çıkart geri tak bidaha olursa virüs olabilir veya trojan oraya pek girmiyorumYoutube'de video izlerken pc'ye herhangi bir temasım yokken sanki mouse tekerleğiyle 1 seviye aşağı indirmişim gibi oldu. Bunun sebebi nedir ?
Virüs girmiş olabilir onun dışında bazen masada kımıldayan bişey mouse oynatabilir bi usb girişden çıkart geri tak bidaha olursa virüs olabilir veya trojan oraya pek girmiyorum
Virüs değildir bencede masada kayma durumu vardır hoporlörün basının titreşimleri falan olabilir virüs olsa mouseyi tamamen kontrol eder trojan atan adam bence boş durmaz ?
Öyle deme benim başıma geldi 1 iki gün umursamadım oynadıgını sonra pc kendi kendine bi reset aattı atış o atış herşeyi çince yaptı adamVirüs değildir bencede masada kayma durumu vardır hoporlörün basının titreşimleri falan olabilir virüs olsa mouseyi tamamen kontrol eder trojan atan adam bence boş durmaz ?
Ha bu arada mouse kaç dpi da 7000 lere getirdiysen hassasiyeti arttırmişsındır bundan dolayı odada yürümen bile bi titreşim yapabilir bazı mouseler çok hassas
O mouse tekerleklerinin bulunduğu kısında açıklık varsa video başlamadan önce kımıldattıysan yarım kalmış olabilir o gevşeklikten faydalanıp tamamına erdirmiş olabilir orası kirden açılabiliyoYoutube'de video izlerken pc'ye herhangi bir temasım yokken sanki mouse tekerleğiyle 1 seviye aşağı indirmişim gibi oldu. Bunun sebebi nedir ?
Bu iyiymiş ???? bende bi web sitesi işi almıştım 2 sene oluyo kıbrıstan sunucu aldım fakat depolama az bi uygulama indirdim internetten ve buluta yükliycem uygulamayı da garip bi siteden indirdim bilgisayara .mosk virüsü girdi herşeyim gitti tüm dosya oyun ne varsa windows hariç uzantısı .mosk oldu araştırdım fidye virüsüymüş edge bile açılmıyo .exe yerine .mosk oldu düzeltincede çalışmıyo velhasıl hem 1 aylık uğraşım web sitesi gitti hemde 1 senelik uğraşım projem ??? o rusların varya vatana millete hayrı yok ?Öyle deme benim başıma geldi 1 iki gün umursamadım oynadıgını sonra pc kendi kendine bi reset aattı atış o atış herşeyi çince yaptı adam
O mouse tekerleklerinin bulunduğu kısında açıklık varsa video başlamadan önce kımıldattıysan yarım kalmış olabilir o gevşeklikten faydalanıp tamamına erdirmiş olabilir orası kirden açılabiliyo
Bf1 oynamadım ama uçağı mouse ile suruyosan mouse bi aradsını bozmadan bi temizle boşluk kapansın bi olmasa senin mouse ölmüş olabilirOyundaykende bir süre kontrolümü kaybettim. Bahsettiğim sorunlamı ilişkilidir bilmiyorum. BF1'de uçak sürerken kontrolümden çıktı ve çakıldı
Bf1 oynamadım ama uçağı mouse ile suruyosan mouse bi aradsını bozmadan bi temizle boşluk kapansın bi olmasa senin mouse ölmüş olabilir
Mouse hasasiyet ayarlarlarını bir kurcala bakalımUçak mouse ile kontrol ediliyor da mousede sorun olacağını pek sanmıyorum dostum. Alalı daha 2.5-3 ay gibi bir süre geçti ve ucuz bir mouse filanda değil.
MSI Clutch GM50 Optik RGB Oyuncu Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
MSI Clutch GM50 Optik RGB Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mouse hasasiyet ayarlarlarını bir kurcala bakalım
Win kaç kullanıyosunOrta hassasiyette kullanıyorum ve birdaha tekrarlanacak bir sorunmu onuda bilmiyorum. Testte edebileceğim durum değil.
Win kaç kullanıyosun
Tahmin ettiğim gibi sen Windows 2004 guncellemesini yaptın daha beta guncellemeyi bize sundukları için fare sorunları vb fixlenmeler var sistemlerde senin gibi herkes muzdarip ya eski surumlere donup viruslerle savaşacagız çunki biz yenisine geçelim diye güvenlik açığı oluşturdular yada başımıza geleni çekip bole fixve hatalarla uğraşacağız microsoft yazılım bilmeyen bi adamın elinde Microsoft kazanıyor olan bizlere oluyor çok yazık çokWin10 Pro
Tahmin ettiğim gibi sen Windows 2004 guncellemesini yaptın daha beta guncellemeyi bize sundukları için fare sorunları vb fixlenmeler var sistemlerde senin gibi herkes muzdarip ya eski surumlere donup viruslerle savaşacagız çunki biz yenisine geçelim diye güvenlik açığı oluşturdular yada başımıza geleni çekip bole fixve hatalarla uğraşacağız microsoft yazılım bilmeyen bi adamın elinde Microsoft kazanıyor olan bizlere oluyor çok yazık çok
Ben indirmedim cunki bole sorunlar ile karşılaşcağımı biliyorum çunki win 10 un kendisi tam değil betasını tam diye yutturdular millete teknolojiden yazılımdan anlamayan adamı oturttular oraya aldık başımıza belayıYakın zamanda bahsettiğin güncellemeyi indirmiştim. Keşke önceden araştırıp indirseymişim.Sende de sorunlar varmı ?
Ben indirmedim cunki bole sorunlar ile karşılaşcağımı biliyorum çunki win 10 un kendisi tam değil betasını tam diye yutturdular millete teknolojiden yazılımdan anlamayan adamı oturttular oraya aldık başımıza belayı
Bir kere yaşanmış bir kademe sayfa aşağı inmesi açıkcası farkında olacağım bir şey bile değil.
Bilgisayarınızda kimsenin görmemesi gereken fotoğrafınız, önemli belgeleriniz vs olmadıktan sonra telaşlanmanın anlamı yok.
Sürekli tekrarlanan bir durum ise önce temiz kurulum atıp öyle deneyin olmadı mouse a değişim talep edin. Fabrikasyon ürünler tıpa tıp aynı olmuyor üretim hatası bile olabilir.
Bence mouse scroll tuşundan kaynaklı.
Herkesin bildiği ama kendi malına konduramadığı bir söz var. "Teknoloji şans işi" Bu sebeple pahalılığına bakarak sorunsuz görmeyin derim.