İletişim Sorunu

rubyisred

Asistan
Reaksiyon puanı
208
Selam
İletişim kurmada sıkıntı çeken utangaç biriyim ve sinirlendiğimde diğer biriktirdiğim şeyler ile dışarı çıkarıyorum.örnek olarak ilkokul hayatım iyiydi ve istemediğim bir ortaokula gönderilen ben 7. sınıfta oraya alıştım.bu zaman içinde çok hırpalandım.tüm çocuklar beni istediği gibi ezebiliyordu.unutmuyorum bir kız beni ittirmişti ezik seni diyerek.sınıf bana gülünce içimdeki tüm sinirle kızın burnuna yumruk atmıştım ve kızın burnunu kırmıştım.neyseki arkadaşlarımın bazıları beni desteklediler hocam çocuğu hırpalıyordu falan diyerek bişey olmadı.ve 1 ay sonra o kızı otobüste gördüm... abi göz teması kuramıyoruz yanında sevgilisi var.kızın bi ara burnuna odaklandım.darbe izi duruyordu... benim yüzümden oldu diye içime atmıştım.o günden beri iletişimde zorluklar yaşıyorum... bu iletişim sorununu çözmem lazım.en ufak şeyde gözyaşım başlıyor dökülmeye.nasıl çözebilirim ailem hiç destek çıkmıyor ailene git falan demeyin...

Blackwater54300

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İletişim demek kendini diğer insanlara ispatlaman demek kendini ifade edemessen bu sadece okul değil hayatın tüm alanlarinda iş hayati olsun askerlik vb. Yerlerde birçok sorun cikartir kendine guvenmen gerek yoksa herkes senin gibi iyi niyetli olmaz kendini savunacak gücün olması lazim yoksa hep ezilirsin nokta

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Derin bir nefes al ve yapmaya çekindiğin bir şey için zorla bir adım at, diğer adımlar arkadan takip edecektir. Bunu bir kaç defa yapmaya çalıştıktan sonra alıştığını göreceksin. Biri ile konuşmaya mı çekiniyorsun, arkandan biri iter gibi zorla bir adım at ve merhaba de. Arkası gelecek.