İleride İş Bulabilirmiyim?

Spekulatius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan 11. Sınıfım ve ileride iş bulamama korkusu var nedense.Şuan bilişim okuyorum.4 yılda üniversite okumak istiyorum.Ama bu meslek ile iş bulabilirmiyim Bİlgisayar mühendisi veya video oyun tasarımcısı...

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Şuan 11. Sınıfım ve ileride iş bulamama korkusu var nedense.Şuan bilişim okuyorum.4 yılda üniversite okumak istiyorum.Ama bu meslek ile iş bulabilirmiyim Bİlgisayar mühendisi veya video oyun tasarımcısı...

Çok bilindik bir üniv. değilse (istanbul, boğaziçi vs.) okul asla iş kapası açmaz. İş tamamıyla senin işi bilmen, iş bilginin uygulamada nasıl olduğuna, enerjine, takım çalışmasına yatkınlığına ve bence en önemlisi ilk kontakta karşı tarafa verdiğin izlenin ile alakalı.

hasret elvan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İş bulamıyorsan iş kuracaksın az bir sermayen varsa eğer

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Sonunu düşünen kahraman olamaz diyen çocuk geldi aklıma :) Daha yolun başındasınız iş bulursunuz bulamazsınız Allah bilir ama bir hedefiniz varken yapmazsanız pişman olacağınız kesin. Şu şartlarda iş bulursunuz demek de bulamazsınız demek de zor kaldı ki eczacıların bile iş bulamadığı ama okumadan kendi işini kuranların olduğu bir devirdeyiz ayrıca nasip yani okuduğunuz işi yapanda var ama kimiside yapamıyor mesela mühendislik okuyup eskiden çıkan bir kanunla öğretmen olan insanlar var hiç beklemediğiniz yerden bir şeyler gelebilir