İleride değerlenecek bölüm hangisi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan prinser3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

prinser3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar internette boşa vakit harcıyorum bende değerlendirmek istedim ve ders videoları izlemek istedim ama ileride değerlenecek işime yarayacak popüler olacak olan hangisi karar veremedim. Sizin öneriniz nedir ?

-Photoshop
-Dreamwiever
-Visual basic
-Wordpress
-Linux

Sizin eklemek istediğiniz önerdiğiniz başka birşey olursa her türlü öneriye açığım yorumlarınızı bekliyorum. Bilgisayarla haşır neşirim site kurma sanal sunucu vb. işlerle kendi çapımda uğraşırım. O yüzden çok ağır gelmicek konular önerirseniz sevinirim.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Youtube kanalınız varsa paylaşır mısınız?
Bir de varsa sitenizi de paylaşır mısınız?Daha çok teknolojiye yönelik mi çalışmalar yapıyorsunuz?

prinser3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aslında teknoloji bölümleri yazdım yukarıya ama facebookta bilim sayfası yönetiyorum yakın zamandada youtube kanalını açtık link paylaşmak yasakmı bilmiyorum ama kanal linkim bu : Uzayın Sırları

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Aslında teknoloji bölümleri yazdım yukarıya ama facebookta bilim sayfası yönetiyorum yakın zamandada youtube kanalını açtık link paylaşmak yasakmı bilmiyorum ama kanal linkim bu : Uzayın Sırları
Kanalınıza abone oldum.Mümkünse sizde benim kanalıma abone olabilir misiniz?Buyrun kanalım: Brave Wolf Zula
--- Gönderi Güncellendi ---
Adsız.jpg

prinser3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Oldum fakat size önerim oyun videoları çekmeniz inanın boşa vakit kaybı. Şuan piyasada bu işi çok çok iyi yapan kanallar var o yüzden 50-100bin lik bir facebook sayfanız yoksa oradan addam falan çekemezseniz ilerleyemezsiniz. Mesela benim facebook sayfam 34bin beğenili oradan ufak tefek adam çekiyorum o yüzden izlenmeler 200-300 oluyor. Başka bir katagoriye yönelmenizi öneririm.