İkisi laptop arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim

yamaçkoçovalı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16

Muhendis programları için bakıyorum sizce hangisini almalıyım artıları ve eksileri nelerdir

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
Karşılaştırdığınız bilgisayarların RAM'i ve ekran kartı size yetmeyecektir. Onun yerine aşağıdaki bilgisayarı almanızı öneririm. Alan kullanıcılar da genellikle memnun kalmış.

Mc.ugurtos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karşılaştırdığınız bilgisayarların RAM'i ve ekran kartı size yetmeyecektir. Onun yerine aşağıdaki bilgisayarı almanızı öneririm. Alan kullanıcılar da genellikle memnun kalmış.
Ben aldım çok memnunum lakin prizde oynamadığım zaman performans düşmesi yaşıyorum aynı zamanda şarj aleti çok ısınıyor

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
Ben aldım çok memnunum lakin prizde oynamadığım zaman performans düşmesi yaşıyorum aynı zamanda şarj aleti çok ısınıyor
Laptopları bir süre prizden kullandığınızda şarj aleti ısınabiliyor. Ayrıca şarj aleti bağlı değilken oyun oynadığınızda piliniz bitmesin diye bilgisayar gücü otomatik olarak kısar. Bu sınırlandırmayı kaldırırsanız bilgisayarın pili kısa sürede bitecektir. O yüzden priz de oynamak en iyisi ve bilgisayarın piline herhangi bir zarar gelmez.