İkinci Münevver vakası mı?

Bu konuyu okuyanlar

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
İkinci Münevver vakası mı?

Çöpte bunan ojeli tırnakları olan iki bacağın 22 yaşındaki genç kıza ait olduğu belirlendi.

ojeli-ayak2.jpg

Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi'nde geçen Temmuz ayında çöp konteynerindi bulunan kesik bacakların, kimliği açıklanmayan 22 yaşındaki genç kıza ait olduğu belirlendi. Polis, cinayetle ilgili olarak genç kızın eski sevgilisini arıyor.

Nilüfer İlçesi'nde geçen Temmuz ayında bir çöp konteynerinde bulunan diz kapağının altından kesilmiş, tırnakları ojeli iki bacakla ilgili soruşturmasını genişleterek sürdüren polis, önemli ipuçları elde etti.

Adli Tıp Morgu'nda incelenen ve elektrikli testere ile 3 hamlede kesildiği belirlenen bacakların, yürütülen soruşturma sonucu 22 yaşındaki genç kıza ait olduğunu belirledi. Cinayet şüphelisinin yakalanması için genç kızın kimliği açıklanmadı.

ojeli-ayak3.jpg

Cinayetin, genç kızın eski sevgilisi tarafından işlendiği yolunda önemli bulgular elde Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şimdi her yerde bu genci arıyor. Soruşturmanın gizliliği kapsamında kimliği açıklanmayan şüphelinin bulunması için polis çok yönlü inceleme başlattı.
 

spybot

Müdavim
Emektar
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
629
Puanları
113
Bitmez bu haberler.
 

hayranim

Müdavim
Katılım
6 Nisan 2010
Mesajlar
1,402
Reaksiyon puanı
32
Puanları
48
abi olmaz ki bu kadar da.

bari şu vücut parçaları koymayın.

içim bi tuhaf oldu.
 

xyunusx

Doçent
Katılım
27 Haziran 2008
Mesajlar
791
Reaksiyon puanı
40
Puanları
28
valla ne yorum yapacağımı bilemedim bu tür olaylarda acaba erkek karşı tarafa çok güveniyoda karşı taraf ise umrunda olmadan aldatıyomu yoksa erkek hakkettenmi piskopat kızın canınamı kıyıyo
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
İkinci Münevver cinayetinde flaş gelişme

Bursa'da bir çöp konteynırında kesik bacak bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, bacağın ait olduğu belirlenen genç kadının sevgilisi olduğu öne sürülen bir kişi gözaltına alındı.

munevver-flass.jpg


Bursa'da geçtiğimiz temmuz ayında çöp konteynırında bulunan dizkapağı hizasından kesik iki kadın bacağının, 25 yaşındaki eşinden ayrı yaşayan 1 çocuk annesi Sevgi Taşkın'a ait olduğu ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında polis, kadının sevgilisi işkili restoran işletmecisi ile bu kişinin babası ve kardeşini gözaltına aldı.

Merkez Nilifer İlçesi'nde geçtiğimiz 28 Temmuz'da belediye ekipleri çöp konteynırının içinde diz hizasından düzgün olarak kesilmiş tırnakları ojeli bir kadına ait iki bacak bulundu. Çevrede ve çöplükte araştırma yapan polis, kimliğini belirleyemediği cesedin diğer parçalarını bulamadı. Polis, ayak numarası 39 olan bacakların kime ait olduğu belirlemek için kesik bacakları Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderirken, Bursa ve çevre illerdeki kayıp kadın ilanı veren kişilerle de temasa geçti.

1 ÇOCUĞU VAR


Yapılan incelemeler sonucunda polis, kesik bacakların, eşinden ayrı yaşayan 1 çocuk annesi Sevgi Taşkın'a ait olduğunu belirledi. Taşkın'ın aynı zamanda çalıştığı içkili restoran işletmecisi sevgilisi 31 yaşındaki Bülent Kocaman ile ismi açıklanmayan babası ve erkek kardeşi de gözaltına alındı.

Eşinden ayrılan Bülent Kocaman'ın merkez Nilüfer İlçesi Beşevler Mahallesi Güneş Caddesi'nde oğlu ve babası ile birlikte oturduğu ve zaman zaman sevgili aynı zamanda işlettiği restoranda da garsonluk yaptığı öğrenilen Sevgi Taşkın'ın da burada kaldığı belirlendi. Polis, bu akşam Kocaman'ın oturduğu evde didik didik arama yaptı.

KARDEŞİ KAYIP BAŞVURUSU YAPMIŞ

Kesik kadın bacaklarıyla ilgili soruşturma sürerken, Sevgi taşkın'ın erkek kardeşinin 16 Eylül'de polise başvurarak uzun süredir kızkardeşinden haber alamadığını bildirdiği de belirlendi. Bu başvuru üzerine polisin kadının sevgilisi Bülent Kocaman'ı ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktığı da ortaya çıktı.
 

crcr

Öğrenci
Katılım
9 Ekim 2009
Mesajlar
71
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
böyle sürer gider. bu işler kötü olmuş yazık
 
Üst