TRBeyfendi
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Arkadaşlar ben ikinci el bir iphone 12 pro 256 gb almayı düşünüyorum pil yüzdesi %82 ve fiyatı 22 bin lira sizce değer mi ?
Neden acabaDeğmez.
Daha ucuz ve daha iyi mi android? Ve 12 pro alma diyip kaç sene öncesinin telefonu iphone x'mi öneriyorsunuz?bence paranı boşa harcamak istemiyosan iphone alma yada iphone x felan al ama bana sorarsan android telefonlar daha ucuz ve daha iyi ben gm9pro sevdim ama sen daha iyi bir android telefon alabilirsin bence saf android almaya çalış çünkü onlar daha hızlı ve daha az yer kaplıyor
Daha önceden de iphone almayı düşünüyordum fakat yeni nesil bir Android cihaz satın aldım ve Android aldım diye pişman oldum birdaha düşünmüyorumDaha ucuz ve daha iyi mi android? Ve 12 pro alma diyip kaç sene öncesinin telefonu iphone x'mi öneriyorsunuz?
Android telefonun modeli neydi hocam?Daha önceden de iphone almayı düşünüyordum fakat yeni nesil bir Android cihaz satın aldım ve Android aldım diye pişman oldum birdaha düşünmüyorum
A71Sıfır Galaxy S22 fiyat performans açısından faha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Android telefonun modeli neydi hocam?
Alacağınız android cihaza bağlı pişman olup olmamanız. Hepsi aynı değil.Daha önceden de iphone almayı düşünüyordum fakat yeni nesil bir Android cihaz satın aldım ve Android aldım diye pişman oldum birdaha düşünmüyorum
Sorun neydi tam olarak? 2. nesil orta segment telefon, tepkiselliğin yavaş olması normal.
Hayır o zamanlar yeni çıkmıştı tercih etmiştim benim sorunum her Android cihazın uzun vadede performans kaybetmesiSorun neydi tam olarak? 2. nesil orta segment telefon, tepkiselliğin yavaş olması normal.
Hepsi öyle değil ama giriş seviyesi ve orta segmentler öyle.her Android cihazın uzun vadede performans kaybetmesi
Amiral gemileri öyle değil. Hatta son zamanlarda MIUI ve ColorOs dışındaki hiçbir arayüz öyle değil. 720g ile 8 Gen 1'i veya 888'i bir tutamazsiniz. 720g'ye sahip telefon 3-4 yil sonra çoğu senaryoda frame droplu bir şekilde çalışacak ama SD 888 hâlâ üst düzeyde ve stabil şekilde çalışacak. Örnek vermek gerekirse Snapdragon 865, 2019'un sonlarinda çıktı ve hâlâ çok güçlü, Apple tarafında SD 865'in tam potansiyelini A15 ile zar zor geçtiler. Şu an S22 4-5 yıl rahat bir kullanım sunar. S7 zamanlarında değiliz.Hayır o zamanlar yeni çıkmıştı tercih etmiştim benim sorunum her Android cihazın uzun vadede performans kaybetmesi
Gidip giris seviyesi Android alırsa tabiki pişman olur bence 2.el Android alınacaksa Samsung S21 S22 alınmalıAlacağınız android cihaza bağlı pişman olup olmamanız. Hepsi aynı değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence en mantıklısı 2. el Sahibinden üzerinden Samsung S10 Plus (Snapdragon işlemcili) olanını almak. Veya daha güncel olan Samsung S21 Ultra'yı almak. Kusura bakmayın ama o iPhone 12 Pro alınmaz. Pil yüzdesi düşük + fiyatı pahalı.Arkadaşlar ben ikinci el bir iphone 12 pro 256 gb almayı düşünüyorum pil yüzdesi %82 ve fiyatı 22 bin lira sizce değer mi ?
Hayır o zamanlar yeni çıkmıştı tercih etmiştim benim sorunum her Android cihazın uzun vadede performans kaybetmesi
2.el S20 FE alınabilir aslında hocam ama Snapdragon versiyonuBence en mantıklısı 2. el Sahibinden üzerinden Samsung S10 Plus (Snapdragon işlemcili) olanını almak. Veya daha güncel olan Samsung S21 Ultra'yı almak. Kusura bakmayın ama o iPhone 12 Pro alınmaz. Pil yüzdesi düşük + fiyatı pahalı.
Bence alınacaksa S21 Ultra daha iyi olur.2.el S20 FE alınabilir aslında hocam ama Snapdragon versiyonu
O da gereksiz büyük be hocam S22+ daha mantıklı bence eğer İPhone inadım olmasaydı ben olsam S22+ alırdımBence alınacaksa S21 Ultra daha iyi olur.
Bence değer.12 pro kullanıyorum.Kamerası dahil hemen hemen herşeyinden memnunum.Arkadaşlar ben ikinci el bir iphone 12 pro 256 gb almayı düşünüyorum pil yüzdesi %82 ve fiyatı 22 bin lira sizce değer mi ?
Fiyat çok fazla pil ölmüş @Kayn ustanin dediği gibi s22 sifir çok daha mantikliArkadaşlar ben ikinci el bir iphone 12 pro 256 gb almayı düşünüyorum pil yüzdesi %82 ve fiyatı 22 bin lira sizce değer mi ?