Soru İkinci el iPhone 14 Pro vs sıfır iPhone 16

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rzbdm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rzbdm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
az once easycep magazasinda degisensiz 14 pro kozmetik olarak mükemmel 256gb bir cihaz buldum. sıfır 16 almayi dusunuyordum ama kafa karistirici oldu oyun oynamiyorum ama 120hz olmasi ekranin akiciligi hosuma giderdi. ama hiz testlerine baktigim zaman 16 uygulamalari daha hizli aciyor işlemcisi daha yeni oldugu icin. 14 pronun verdigi premium hissi de cok hosuma gitti 16yi tuttugumda ayni tatmini yasamadim.... kafam karisik androidden gececegim zaten her turlu tatmin eder de bilemedim... sizce ne yapmaliyim?

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,497
Yenilenmiş cihaz alacaksınız galiba. Yenilenmiş cihaz alınmaz, tavsiye etmem. Bozulma ihtimali fazla, ne olduğu belli olmayan parçalardan yenileme işlemi yapılıyor.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,707
14 serisinden itibaren düz iPhone'ların 60 Hz'i Android'lerin 60 Hz'inden daha kötü çalışıyor. Gözü çok rahatsız ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçi aynısı 120 Hz iPhone'larda da geçerli. ProMotion bazı yerlerde 80 FPS ağırlıklı çalışıyor. Android'lerle karşılaştırınca fark bariz görülüyor. Düz modellere göre daha iyi ama akıcı bir kullanım beklentisiyle almayın.