Ahmet Eren OZD
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 271
İkinci Elden Bunlardan Birini Alacağım Sizce Hangisi Olmalı?
G27 nin Üretimi 2015DE Durdurulmuş Bence Onu Almak Çok Mantıklı Değil.G920 bilmiyorum ama arkadaşım g29 dan baya memnun
Bide ne oynayacağına bağlı ets mi oynayacan yoksa forza falan mı?İkinci Elden Bunlardan Birini Alacağım Sizce Hangisi Olmalı?
ETSBide ne oynayacağına bağlı ets mi oynayacan yoksa forza falan mı?
G29 ile G920 Bence Aynı Hatta G920 Daha Güzel Geliyor Renk Olarak Sizce G29 u Öne Geçiren Özellik Nedir ?Her türlü G29.
G27 de düşündüm fakat 2016 nın başında üretimi durdurulan bir ürünü son gün bile alan biri neredeyse 4 yıl kullanıyor.Birde ikinci el alırken neye dikkat etmeliyim?İkisinin teknik bakımdan bir farkı yok. G29 PC+PS 920 ise PC+XBOX platformlarında çalışıyor. G29'un üstünde daha fazla tuş var, 920 biraz daha sade bir görünüme sahip. Görsel olarak ve tuşların yeri ve sayısı bakımından benim tercihim G29 olurdu. Ayrıca yarın bir gün satmak isterseniz 2.el pazarında G29 daha çok biliniyor, bu avantajınıza olur.
Her şeyden önce ürünle fiyat arasındaki ilişkiye. Mümkün olduğunca deforme olmamış bir ürün bulmaya ve mümkünse mekaniğinde bir sorun var mı yok mu emin olabilmek adına deneyerek almanızda fayda var.G27 de düşündüm fakat 2016 nın başında üretimi durdurulan bir ürünü son gün bile alan biri neredeyse 4 yıl kullanıyor.Birde ikinci el alırken neye dikkat etmeliyim?
Sizin diğer konunuzdaki sisteminizi gördüm. Ben yerinizde olsam o sistemle bu direksiyonu kullanmayı düşünmem, keyif vermez. Şu an için günümüz şartlarında en azından 8-9. nesil bir işlemci ve minimum 1650 kartlı bir sistem gerektirir fikrindeyim. Tabii bu yuvarlak hesap tamamen, 1050 ile de ETS oynanır ancak günümüzde minimum sistemler bu şekilde çıkmaya başladı.Peki ets2 de keyifli bir oyun zevki alabilmem için nasıl bir bilgisayara sahip olmalıyım?
Teşekkür Ederim Yanıtınız İçin Bencede O Parayla Sistem Toplamak Daha Mantıklı İyi Günler Dilerim.Sizin diğer konunuzdaki sisteminizi gördüm. Ben yerinizde olsam o sistemle bu direksiyonu kullanmayı düşünmem, keyif vermez. Şu an için günümüz şartlarında en azından 8-9. nesil bir işlemci ve minimum 1650 kartlı bir sistem gerektirir fikrindeyim. Tabii bu yuvarlak hesap tamamen, 1050 ile de ETS oynanır ancak günümüzde minimum sistemler bu şekilde çıkmaya başladı.
Ben sıfır g29 aldım geçen sene , çok kullanışlı ve çok iyi bir oynanış sağlıyor bence g29İkinci Elden Bunlardan Birini Alacağım Sizce Hangisi Olmalı?
Hocam G920 Xbox G29 Playstation için üretilmiş iki kardeş model. Aralarındaki tek fark bazı tuşlar ve görünüş. G27 ise artık eskidi. Bence G920 ve G29dan hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın. İkiside aynı direksiyon.İkinci Elden Bunlardan Birini Alacağım Sizce Hangisi Olmalı?
Yani FreeBSD uyumlu.Hocam G920 Xbox G29 Playstation için üretilmiş iki kardeş model. Aralarındaki tek fark bazı tuşlar ve görünüş. G27 ise artık eskidi. Bence G920 ve G29dan hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın. İkiside aynı direksiyon.