Soru Iki tarafta ince kazansın diye uğraşıyor da niye ?

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Merhaba, arkadaşlar bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama kafam da bu soru var.

Iki tarafta ince kazansın diye uğraşıyor da niye ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
İki tarafta kazansın diye uğraşıyor derken ? Ne alaka yani !

Muhalifler veya muhalif medya sabah akşam İnce'yi kömüyor karalıyor kötülüyor. Hatta hakaret ediyor. İtibarsızlaştırmaya çalışıyor. Neden kazanması için çabalasınlar

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
İki tarafta kazansın diye uğraşıyor derken ? Ne alaka yani !

Muhalifler veya muhalif medya sabah akşam İnce'yi kömüyor karalıyor kötülüyor. Hatta hakaret ediyor. İtibarsızlaştırmaya çalışıyor. Neden kazanması için çabalasınlar
Muhalif medya 21 yıldır aynı şeyi Erdoğan içinde yapıyor.. ve hep kazandı son 2 3 senedir farklı bir şey var iki tarafta kaybetmek için çaba gösteriyor biri Hüdaparı yanına alıyor diğeri hdp yi yanına alıyor chp tek liste peşin de akp Hüdapar a milletvekilleri verecek ne oluyor anlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela anketlerde en son çıkan adamı aday gösteriyorlar ondan sonra akp medyası Muharrem ince sabah akşam konuşuyorlar demiyorlar ki ulan bizim taban buna kayar. ayrıca muhalefet bak Erdoğan Muharrem ince yi destekliyor Muharrem ince Erdoğancı diyor

Olayları tersten düşünüyorum ortaya garip şeyler çıkıyor

Gündem, siyaset düşündükçe helede tersten düşündükçe deli damgası yiyorum:)) kendim kendime bile deli diyorum ?

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Muhalif medya 21 yıldır aynı şeyi Erdoğan içinde yapıyor.. ve hep kazandı son 2 3 senedir farklı bir şey var iki tarafta kaybetmek için çaba gösteriyor biri Hüdaparı yanına alıyor diğeri hdp yi yanına alıyor chp tek liste peşin de akp Hüdapar a milletvekilleri verecek ne oluyor anlamıyorum

Denk örnekler değil. Ayrıca bunun İnce'ye kazandırma ile alakası nedir ? İnce barajı geçsede geçmesede 2. tura kalsada kalmasada her türlü AKP'nin işine yarar zaten. AKP çok yüklenmez bu sıralar İnce'ye...

Üstelik muhalefet HDP'ye yaklaşmaya ve taviz vermeye devam ederse İnce'ye muhalefetten özellikle CHP ve İYİ partiden kitseler kayışlar olabilir. Hele birde bu milletvekili listeleri çıksın ortaya. 30-40 belki 50 vekil gidip yüzde 1 bile oyu olmayan Deva-Gelece- Saaadet ve DP'ye verilirse gör sen kopacak curcunayı. Gene partisine küsen insanlar İnce'ye gidebilir.

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Denk örnekler değil. Ayrıca bunun İnce'ye kazandırma ile alakası nedir ? İnce barajı geçsede geçmesede 2. tura kalsada kalmasada her türlü AKP'nin işine yarar zaten. AKP çok yüklenmez bu sıralar İnce'ye...

Üstelik muhalefet HDP'ye yaklaşmaya ve taviz vermeye devam ederse İnce'ye muhalefetten özellikle CHP ve İYİ partiden kitseler kayışlar olabilir. Hele birde bu milletvekili listeleri çıksın ortaya. 30-40 belki 50 vekil gidip yüzde 1 bile oyu olmayan Deva-Gelece- Saaadet ve DP'ye verilirse gör sen kopacak curcunayı. Gene partisine küsen insanlar İnce'ye gidebilir.
Hüdapar?

İktidar seccade meselesini fazla uzatarak mağduriyet oluşturmadı mi?
Daha sonra özür dinlendikten sonra muhalefet de savunacaz diye seccadeye ne var ki canım bunda alt tarafı bir halı gibi saçmaladı ama Muharrem ince ülkemizin asıl problemlerini anlatıyor bu konuya çok fazla deyinmeyip onları kendi hallerine bıraktı

Adam dolar dedi tuttu deprem dedi maalesef tuttu şimdi kuraklık diyor ama bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok çünkü çoğu platform da geçiyor yağmur yok

Babala tv yi hiç izlemedim bir bölümünü baştan sona kadar hiç izlemedim ama shorts de reels de karşıma çıkıyor sadecee ince değil hepsi çıkıyor hani kurtlar vadisinde bir replik var ya "çok rahat çok profesyonel " diye Polat a diyorlar ben de diyorum sadece Ben değil Oğuzhan Uğur soruyorlar en rahat cevap veren kim oda Muharrem ince diyor

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063

Hüda-par 2018'de AKP'yi destekledi !
Ayrıca Hüda-par 'ın AKP'ye bir şey dayatabilme veya zorlayabilme gücü iradesi var mı ? Ama HDP'nin var. Sınır ötesi operasyonlara hayır vereceksiniz deyip verdirmişliği var CHP'ye ! Veya Kayyum atamalarını bitireceksiniz deyip bitirtebiliyor. Özerk yönetimi savundurabiliyor bunun gibi bir sürü sayılabilir. Hüda-par Erdoğan'ı destekelyecek ve alacağı 1 veya 2 vekil. Oda zaten oy aldıkları İllerde olacak 200-300 bin oyları var onu AKP'ye atıp vekil almış gibi olacaklar sadece.

İktidar seccade meselesini fazla uzatarak mağduriyet oluşturmadı mi?

Seccade meselesi bitti geçti gitti :D Üstüne en az 3-4 kere gündem değişti ! İYİ parti kurşunlanması ve partilerin ittifak halinde girilmesi yeni gündemler.

Ben değil Oğuzhan Uğur soruyorlar en rahat cevap veren kim oda Muharrem ince diyor

Çünkü Muharrem İnce'nin sırtında bir küfe yok. Her istediğini konuşmakta serbest veya özgür. Tabi rahat olacka ülke yönetmiyor. Veya KK gibi 6-7 partiyi idare etmeye çalışmıyor. Ayrıca kaybedecek bir şeyide yok.

Not: Sen halen daha nasıl İnce kazansın diye uğraşıyorları açıklamıyorsun !

İnca ne yapacak Cumhur ittifakını mı geçecek oy olarak ? VEya Millet ittifakını mı geçecek ! ARkasına HDP desteğini almış Kemal Kılıçdaorğlun'dan fazla oy alacak flan mı diyon yoksa harbi harbi ?

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Hüda-par 2018'de AKP'yi destekledi !
Ayrıca Hüda-par 'ın AKP'ye bir şey dayatabilme veya zorlayabilme gücü iradesi var mı ? Ama HDP'nin var. Sınır ötesi operasyonlara hayır vereceksiniz deyip verdirmişliği var CHP'ye ! Veya Kayyum atamalarını bitireceksiniz deyip bitirtebiliyor. Özerk yönetimi savundurabiliyor bunun gibi bir sürü sayılabilir. Hüda-par Erdoğan'ı destekelyecek ve alacağı 1 veya 2 vekil. Oda zaten oy aldıkları İllerde olacak 200-300 bin oyları var onu AKP'ye atıp vekil almış gibi olacaklar sadece.

Seccade meselesi bitti geçti gitti :D Üstüne en az 3-4 kere gündem değişti ! İYİ parti kurşunlanması ve partilerin ittifak halinde girilmesi yeni gündemler.

Çünkü Muharrem İnce'nin sırtında bir küfe yok. Her istediğini konuşmakta serbest veya özgür. Tabi rahat olacka ülke yönetmiyor. Veya KK gibi 6-7 partiyi idare etmeye çalışmıyor. Ayrıca kaybedecek bir şeyide yok.

Not: Sen halen daha nasıl İnce kazansın diye uğraşıyorları açıklamıyorsun !

İnca ne yapacak Cumhur ittifakını mı geçecek oy olarak ? VEya Millet ittifakını mı geçecek ! ARkasına HDP desteğini almış Kemal Kılıçdaorğlun'dan fazla oy alacak flan mı diyon yoksa harbi harbi ?
1 Hüdapar a milletvekili veriliyor %1 bile oyu olmayan partileri yanlarına yönetime getiriyor diye eleştirenler Hüdapar a vekil veriliyor ayrıca 2018 Dr bu kadar konuşulmamasi çok tuhaf geliyor..

Muharrem ince Erdoğanı geçer mi bilmem ama Kılıcdaroğlunu geçer diye düşünüyorum.. Seccade meselesi kursunlanmadan önceydi Akşener mecliste kurşunları atınca tekrar hortladı.
Anlattım ya nasıl ugrastiklarini aday anketlerdeki en son aday tek liste. Muharrem ince ye çok fazla saldırıyorlar biri Hüdapara diğeri hdp den medet umuyor.. iki tarafta gençlerin destek verdiği birine çok fazla saldırıyorlar
Seçimden önce yapılmayan maaş artışlarını seçim arefesinde yapılıyor yani millet kandırılıyor..

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
1 Hüdapar a milletvekili veriliyor %1 bile oyu olmayan partileri yanlarına yönetime getiriyor diye eleştirenler Hüdapar a vekil veriliyor ayrıca 2018 Dr bu kadar konuşulmamasi çok tuhaf geliyor..

Hüdap'ın oyu belki Demokrat Partiden fazladır. Ama alacağı sadece 1-2 vekill.

Ama Demokrat partiye 5 vekil deniyor. Yanında Cumhurbaşkanı yardımcılığı ( Hemde yetkili etkili yönetimde söz sahibi imza yetkisi olan Cumhurbaşkanı yardımcısı. ) ve bakanlık deniyor. Arada dağlar kadar fark var. Hüda-par isterse meclise girince ayrılır 2 vekil istifa eder kendi partisine geçer onun AKP'ye bir şey dayatma veya isteme gücü yok bunu anlamıyorsunuz. Ama DP'nin 1000'de 1 oy ile İMZA YETKİSİ VAR .