İki sorum olacak (GTA IV, COD4)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Gta 4 ü kim bitirdi?Tahminen kaç bölümden oluşuyordu?En zorlandığınız bölüm hangisiydi ve de aklıma takılan bir soru var bazı yerlerde iki seçeneğimiz oluyor mesela Vlad'ın Ivan'ı öldür dediği bölümde ıvan asılı kalıyordu ya aşağı at ya da kurtar diye iki seçenek vardı kurtarınca ben artık ölü gibiyim buralarda olmayacam diyordu can borcum var diyordu duyduğuma göre gta 4 ün sonunda iki seçeneğimiz varmış ya iyi, ya kötü ne demek istiyor burda kötüyü seçersek ne olacak iyiyi seçersek ne olacak söylerseniz sevinirim.

Birde ben call of duty 4ü geçte oynasam bitirdim gerçekten güzeldi ama son bölüm gerçekten üzdü beni Gaz ölüyor Sggt.Griss'i kafadan vuruyorlar Captain Price'i görmedim ama sanırım Zakhaev kafasından vuruyordu o zaman az da üzüldüm siz o son bölümde neler hissettiniz?

Not:İki konu açmaktansa sorularımı bir konuda sormanın daha iyi olacağını düşündüm.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
gta4 ile ilgili soruna cevap olabilecek ingilizce ve detaylı bir tam çözüm var bu linkte..

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Google translateyi kullanalım:D

Birde cod4 ü kolay bir soru olarak sordum herkes cevap verebilir.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ne gta4 bitiridim nede cod4 . Gta 4 bitirmedim çünkü görevleri sevmiyorum git şunu öldür bunu yap sıkıcı ama şehirde comet'le dolaşması hızlı giderken arabadan atlaması falan çok zevkli. Cod4 ise multiplayer oynuyorum

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Son bölüm gerçekten üzücüydü. Ara vermeden (4-5 saat oynayarak) bitirenler daha iyi anlayabilir. Ama Cpt. Price helikopter roketiyle yaralanıyordu. Vurmuyodu kimse.
En sonunda kalp masajı yapıyolardı ama ölüyodu.

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Son bölüm gerçekten üzücüydü. Ara vermeden (4-5 saat oynayarak) bitirenler daha iyi anlayabilir. Ama Cpt. Price helikopter roketiyle yaralanıyordu. Vurmuyodu kimse.
En sonunda kalp masajı yapıyolardı ama ölüyodu.
evt 5 saatte bitirmiştim oyunu,çok kısaydı :turned:son bölüm ise güzeldi ölenlere üzülmedim :mrgreen:

cn.gates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Cod4'te adamların kafasına falan sıkıyolar seni kurtarıyolar.Son bölüm dediğiniz orasımı ? Şunun için sordum; o bölümden sonra uçakta kısa bir görev veriyolar.Uçaktan paraşütle atlıyorsun paraşüt açılmıyor orada ölüyorsun. Ayrıca o uçaktaki bölüme hiçbir anlam veremedim.Sen ölmek üzereyken seni kurtarıyorlar ve sonra uçakta oluyorsun birden. Bu son bölümün konusunu bilen varsa anlatabilirmi? Ben bir bağlantı kuramadım da :turned:

GTA 4 ile ilgili cevap veremeyeceğim. Henüz GTA 4 oynayabileceğim bir ekran kartım olmadı :crying:

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
"cn.gates evet son bölüm kafalarına sıkıldığı yer.
uçaklı bölüm bonus bölümü.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
arkadaşım cod4 te captain price ölmüyor. modern warfare 2 de bizlerle olacak. cod4 te yönlendirdğimiz sgt.soap mctavish ise modern warfare 2 de captain oluyor yani yüzbaşı. biz ilk bölümlerde captain soap'u takip ediyoruz ve yine rütbesi sgt olan bir askeri yönlendiriyoruz.
cod4 te imran zakhaev'i de biz öldürüyoruz.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Cod4'te adamların kafasına falan sıkıyolar seni kurtarıyolar.Son bölüm dediğiniz orasımı ? Şunun için sordum; o bölümden sonra uçakta kısa bir görev veriyolar.Uçaktan paraşütle atlıyorsun paraşüt açılmıyor orada ölüyorsun. Ayrıca o uçaktaki bölüme hiçbir anlam veremedim.Sen ölmek üzereyken seni kurtarıyorlar ve sonra uçakta oluyorsun birden. Bu son bölümün konusunu bilen varsa anlatabilirmi? Ben bir bağlantı kuramadım da :turned:

GTA 4 ile ilgili cevap veremeyeceğim. Henüz GTA 4 oynayabileceğim bir ekran kartım olmadı :crying:
Ne paraşüt açılmaması ya ? Rehineyi kurtarıp atlıyorsun orda bölüm bitiyor , paraşütün açılmaması gibi bir durum yok.Uçakta atladıktan sonra kesiyorlar sahneyi bitiyor oyun

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
arkadaşım cod4 te captain price ölmüyor. modern warfare 2 de bizlerle olacak. cod4 te yönlendirdğimiz sgt.soap mctavish ise modern warfare 2 de captain oluyor yani yüzbaşı. biz ilk bölümlerde captain soap'u takip ediyoruz ve yine rütbesi sgt olan bir askeri yönlendiriyoruz.
cod4 te imran zakhaev'i de biz öldürüyoruz.

nerden biliyosun sana çıkmadan öncemi verdiler oyunu :w00t:

cn.gates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ne paraşüt açılmaması ya ? Rehineyi kurtarıp atlıyorsun orda bölüm bitiyor , paraşütün açılmaması gibi bir durum yok.Uçakta atladıktan sonra kesiyorlar sahneyi bitiyor oyun

Uçaktan atlayınca aşağıda bir tuş resmi çıkıyodu paraşütü açmak için.Yanlış hatırlamıyorsam F olması lazım. Paraşüt yoksa rehineleri kurtarıp uçaktanmı atıyoruz :dil:

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
paraşüt olayı yok ya :D nerden çıktı şimdi bu :D uçak bölümü öylesine bonus bir bölüm paraşütün fln konu olacağnı sanmıyorm

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benim gördüğüm kadarıyla gerçekten son bölüm çok üzücüydü oyun boyunca bütün arkadaşlarımız öldü (captain price son bölümde helikopterin bomba atmasının ardından göremedim)kalp masajı yaptıkları gazdı şöyle oluyordu oyun.

Helikopter bomba atıyor ve oyun yavaşlıyor sggt,griss bizi çekiyor kalkmıyoruz sgtye ve gaza bakıyoruz sgtye bakıyoruz ve kafasından vuruyorlar sonra gaza bakıyoruz önümüzde zakhaev geliyor ve başını kaldıran canlı bir askeri kafadan vuruyor sonra arkasını dönüyor biz gaza bakıyoruz gaz bize tabanca fırlatıyor yerden ve kontrol bizde o anlık zakhaevi(ben)kafadan vuruyorum(siz başka yerden de vurabilirsiniz)sonra askerleri de vuruyorum he birde bana silah gelir gelmez bizim helikopterler bomba atan helikopteri patlatıyorlar sonra da bizim helikopterler geliyor beni bağlıyorlar ipe yukarı çıkıyoruz ve sola baktığımızda gaza kalp masajı yapıyorlar ama ölüyor valla gerçekten üzüldüm o sona ya helal olsun diğer oyunlar gibi değildi bu oyun final sahnesini bana göre en süper yapan savaş ve de en iyi oyun cod4tü.Modern Warfare 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum umarım gta 4ten fazla sistem istemez.Tekrar bitirmek istiyor canım ama önce şu son bölümü bir kere daha oynayayım bu arada oyunu torrentten indirdim torrent sağolsun bana bu zevki yaşattı.

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim gördüğüm kadarıyla gerçekten son bölüm çok üzücüydü oyun boyunca bütün arkadaşlarımız öldü (captain price son bölümde helikopterin bomba atmasının ardından göremedim)kalp masajı yaptıkları gazdı şöyle oluyordu oyun.

Helikopter bomba atıyor ve oyun yavaşlıyor sggt,griss bizi çekiyor kalkmıyoruz sgtye ve gaza bakıyoruz sgtye bakıyoruz ve kafasından vuruyorlar sonra gaza bakıyoruz önümüzde zakhaev geliyor ve başını kaldıran canlı bir askeri kafadan vuruyor sonra arkasını dönüyor biz gaza bakıyoruz gaz bize tabanca fırlatıyor yerden ve kontrol bizde o anlık zakhaevi(ben)kafadan vuruyorum(siz başka yerden de vurabilirsiniz)sonra askerleri de vuruyorum he birde bana silah gelir gelmez bizim helikopterler bomba atan helikopteri patlatıyorlar sonra da bizim helikopterler geliyor beni bağlıyorlar ipe yukarı çıkıyoruz ve sola baktığımızda gaza kalp masajı yapıyorlar ama ölüyor valla gerçekten üzüldüm o sona ya helal olsun diğer oyunlar gibi değildi bu oyun final sahnesini bana göre en süper yapan savaş ve de en iyi oyun cod4tü.Modern Warfare 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum umarım gta 4ten fazla sistem istemez.Tekrar bitirmek istiyor canım ama önce şu son bölümü bir kere daha oynayayım bu arada oyunu torrentten indirdim torrent sağolsun bana bu zevki yaşattı.

bize silah fırlatan cpt.price idi benmi yanlış haturlıyotum ?

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
ExCeLLeNT o kafasını kaldırdığında kafasına sıkılan Gaz. Sonra tüm ümitler bittiği anda solumuza bakıyoruz Cpt. Price bize silahını atıyor. Bizde 3ünü öldürüyoruz.
Rus müttefikler geliyor. Cpt. Price'a kalp masajı yapıyorlar ama ölüyor.

Alttaki Resimde Zakhaev'in yanındaki Gaz'ı görebilirsin.
cod4end.jpg

Jungeman verdiğin videoda Cpt. Price'ı görmedim.
Biz MacTavish'in komutasında Lieutenant Roach 'ız onu anladım bitek....

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Hayır o gazdı bak buna çok eminim.Ama tekrar bakıcam da zaten gaz sol tarafta çatışıyordu bomba patlayınca herhalde sağ taraftaki cpt.price sol tarafa uçması biraz zor.

He pardon bak ben surata bakmışım pardon sol taraftaki bana gaz gibi geldi de demekki hepsi ölüyormuş of ya valla çok üzüldüm tekrar oynayasım geliyor.Oyuna gerçekten müthiş son yapmışlar ama o Khal Asad mı ne ondan başka bir senaryo daha olsaydı keşke oyunda neyse modern warfare 2 yi bekleyecez inşaallah fazla sistem istemez.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bak onu biliyorum Sgt.Onur'u benimde gerçekten dikkatimi çekti ama demekki oymuş:DBir bölümde oynarken baktım Sgr.Onur ne oluyor dedim Türk askerinin Amerikan ordusunda ne işi var diyordum:D

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
ama o bu değilde cod4 oynadıktan sonra oyun oynayamaz oldum:D hicbir oyun bunun kadar tat vermiyo artık :D ne crysis ne medal of honor. modern warfare2 yi bekliyorum

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
MK: Yeni oyunlarda da karşımıza çıkacak mı? Çünkü hiç atlama olmadı şu ana kadar.

Sami Onur: Bunu bekleyip beraber göreceğiz. Gelecek oyun hakkında açıklama yapmam doğru olmayacağı için bu sorunu cevaplayamayacağım kusura bakma.

Valla firma çalışanı bile bişey söleyemem diyo sen kendinden emin bir şekilde Cpt. Price MW2'dede olucak diyorsun. Görücez sene bitmeden...
Bi olmassa yicem seni :drool:

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
ya baska bir yerden alıntı yapıcam olmayacak :D çünkü o siteden alıntı yapmak sdn de yasak :D tum roportajı oradan okudum. eger cpt.price olduyse bnde o oyunu oynamam :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bencede cod4ten başka oyun tat vermiyor gta 4 bile.Modern Warfare 2 de bare Gaz'ın kardeşi gelse sggt.grissin de abisi falan yani valla özledim onları bugün tekrar oynadımda her ne kadar oyun olsada onlar her ne kadar Amerikalı olsada üzüldüm yani oyundayken gerçekteymişim gibi hissettim biraz fazla galiba ki arkadaşlarımın öldüğünü görünce :crying:

Modern warfare 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bencede cod4ten başka oyun tat vermiyor gta 4 bile.Modern Warfare 2 de bare Gaz'ın kardeşi gelse sggt.grissin de abisi falan yani valla özledim onları bugün tekrar oynadımda her ne kadar oyun olsada onlar her ne kadar Amerikalı olsada üzüldüm yani oyundayken gerçekteymişim gibi hissettim biraz fazla galiba ki arkadaşlarımın öldüğünü görünce :crying:

Modern warfare 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum.

Amaçlarına ulaşıyorlar

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
ExCeLLeNT o kafasını kaldırdığında kafasına sıkılan Gaz. Sonra tüm ümitler bittiği anda solumuza bakıyoruz Cpt. Price bize silahını atıyor. Bizde 3ünü öldürüyoruz.
Rus müttefikler geliyor. Cpt. Price'a kalp masajı yapıyorlar ama ölüyor.

Kaptan Price a kalp masajı yapılıyor ama öldüğüne dair herhangi bir kanıt yok diye biliyorum. Çünkü kalp masajı yapıldığı sırada biz de helikoptere taşınıyoruz.
Cpt. Price ın öleceğini zannetmiyorum.
Kladı ki ana kararkterleri geri döndürmek çok kolay bir durum. Sinema tarihine bir bakmanız yeterli :)