İki laptop arasında kaldım SDN ?

mekik1111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Oyun diyorsan ikisi arasından Msi zaten.

Mrfurkans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şakamısın ? Apple ile karşılaştırılayamacak bir durum. Apple tabiki sorman bile hata .d o applede yapacamayacağın herhangi birşey yok.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
tam anlamam bu işlerden ama bildiğim kadarıyla Msı iyi gibi geldi banada, MacBook isminden dolayı biraz pahalı gibi geldi bana. genede bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar.

hayırlı olsun şimdiden..

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
apple in bilgisayarıyla aynı özellikteki asus u 2200 liraya aldı arkadaşım yani parça fiyatlarını açısından bilgin olsun diye bu örneği verdim.msı ise parça fiyatları pahalı olan bir bilgisayar gtx670 çok pahalı bir kart.apple 2-2.5 fazla fiyata satıyor.Bu tamamen sana kalmış birşey hangisi ile mutlu olacaksan onu al. retina ekran benim çok hoşuma gitti mac osyi sevdim dersen apple al.yok ben çok iyi bir ekran kartı istiyorum dersen de msı ı.yalnız msı çok kalın olmalı çünkü o kartı soğutmak kolay değil.estetik açıdan mac çok önde.sen karar vereceksin estetik mi,performans mı.

Reaksiyon puanı
16,128
macbook'u satan cok sabikali msi olanin ekran karti daha guclu msi serin calisan notebooklar uretiyor ve performansi yuksek oluyor en mantikli secenek o eski modelleri bile benzer yapidaki diger notebooklari katliyor.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
İkisi arasında tabiki msi.

Ancak hem ekran kartı bir gömlek daha üstün olsun hemde 800 TL ucuz olsun diyorsan Samsung Series 7 NP700G7C Gaming Notebook

[video=youtube_share;XpKColxIg9Q]http://youtu.be/XpKColxIg9Q[/video]

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ekran çözünürlüğünden dolayı Apple derdim normalde ama sizin kriterlere göre oyun ve programlama için MSI diyorum. Ekran kartı daha iyi, RAM yüksek..

Reaksiyon puanı
16,128
samsung diyorsunda link koyda resminide koy gorelim nasilmis?

yorkainsaat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arasında kaldım dediğin makineler kalite açısından bir birinin muadili değil!

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kesinlikle msi, apple alip hata etme sakin, apple macpro tasarim guzel, donanim ise msi nin yanindan gecemez, elimden cikaracam diye ugrasir durursun, uzun vadede kullanabilecegin bir notebook istiyorsan msi. Apple da logosu gibi donanimlarini da kesip, bicip öyle piyasaya sunuyor :-D

Mrfurkans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
apple in bilgisayarıyla aynı özellikteki asus u 2200 liraya aldı arkadaşım yani parça fiyatlarını açısından bilgin olsun diye bu örneği verdim.msı ise parça fiyatları pahalı olan bir bilgisayar gtx670 çok pahalı bir kart.apple 2-2.5 fazla fiyata satıyor.Bu tamamen sana kalmış birşey hangisi ile mutlu olacaksan onu al. retina ekran benim çok hoşuma gitti mac osyi sevdim dersen apple al.yok ben çok iyi bir ekran kartı istiyorum dersen de msı ı.yalnız msı çok kalın olmalı çünkü o kartı soğutmak kolay değil.estetik açıdan mac çok önde.sen karar vereceksin estetik mi,performans mı.

yukardaki apple ile aynı özellikde asus 2200 TL ? Bana versene ben alayım aynısını modelini söyle bakalm?

O kadar parayı saçma sapan bi markaya mı vermek ıstıyorsun o zaman ver. O Apple 'a alternatif başka marka bir notbook olamaz.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Apple Türkiye distrübütörü cidden pahalıya satıyor.Ama ASUS'un bilgisayarının Apple'ın bilgisayarıyla aynı özellikte olması dışında işletim sistemi farkı var.Kullanım farkı var.

Ayrıca oyun oynayacaksan Mac'i elemen lazım.

Mrfurkans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle msi, apple alip hata etme sakin, apple macpro tasarim guzel, donanim ise msi nin yanindan gecemez, elimden cikaracam diye ugrasir durursun, uzun vadede kullanabilecegin bir notebook istiyorsan msi. Apple da logosu gibi donanimlarini da kesip, bicip öyle piyasaya sunuyor :-D

Kaç defa Apple kullandın? hatta gördün?

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kaç defa Apple kullandın? hatta gördün?

evde 3 notebook var, kendim samsung rc730 i7 270qm kullaniyorum, kardesime aldigim bir tane apple macbook pro mc975f retina var, diger kardesimin kullandigi asus g75vw-t1038v var.Hepsini dartyden aldim,saniyorsun ki parasizliktan apple kullanmiyoruz,emin ol piyasada en pahali bilgisayari bile alacak param var.

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yukardaki apple ile aynı özellikde asus 2200 TL ? Bana versene ben alayım aynısını modelini söyle bakalm?

O kadar parayı saçma sapan bi markaya mı vermek ıstıyorsun o zaman ver. O Apple 'a alternatif başka marka bir notbook olamaz.

model n56vz arkadaşım vatandan haftasonu indirimiyle alabilirsin.ayrıca karşında arkadaşın yok konuşmana dikkat et

Apple Türkiye distrübütörü cidden pahalıya satıyor.Ama ASUS'un bilgisayarının Apple'ın bilgisayarıyla aynı özellikte olması dışında işletim sistemi farkı var.Kullanım farkı var.

Ayrıca oyun oynayacaksan Mac'i elemen lazım.
dediklerini belirttim zaten.işletim sistemi konusunda da haklısın çok iyi bir iletim sistemi ama windows kadar yaygın olmadığı için problemlerle karşılaşılabiliyor,programın ios ile uyumsuz olması vb.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
dediklerini belirttim zaten.işletim sistemi konusunda da haklısın çok iyi bir iletim sistemi ama windows kadar yaygın olmadığı için problemlerle karşılaşılabiliyor,programın ios ile uyumsuz olması vb.

Türkiye'de yaygın değil.Amerika'da çoğu kullanıcı Mac kullanıyor.(Bir de bana nasip olaydı :D)

Reaksiyon puanı
16,128
vatandasin amaci piyasadaki oyunlari akici bir sekilde oynamak bu durumda msi o model isini gorur ama basili medya gibi bir iste kullanmak isteseydi macbook pro tek isini gorecek bilgisayar olurdu mac ile yaptigini pc ile daha zor yaparsin.

grbz_94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun dışındaki her şey için Macbook mükemmel, oyun için de yapman gereken tek şey Mac'ine windows kurmak, iki işletim sistemini de yüklemiş oluyorsun böylelikle, ayrıca bunu yasal yollarla yapabiliyorsun Apple kendisi izin veriyor 2. işletim sistemini yüklemene..

Reaksiyon puanı
16,128
gtx670m olan msi varken gt660m macbook pro almak mantikli olmaz.