İki laptop arasinda kaldim?(aslinda cok sorulan bir soru)

kara041

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu baslikta cok konu gordum toshibmi asusmu diye fakat ikisi arasinda secim yapamiyorum.inceledigim iki modeldeki farklar sunlar asusun ekran karti nvidia toshibaninki amd .toshibanin 250gb hafiza fazlasi var ama benim icin hafiza muhim degil.asusta catlama toshibada isinma problemi oluyo diyorlar fakat genelde ikiside saglammis bu iki laptop hakkindaki goruslerinizi bildirirseniz sevinirim. 1ay sonra bu iki laptoptan birini alicam.1ay boyunca yorumlarinizi bekliyorum.bi yazim hatam olduysa k.bakmayin tabletten yaziyorum suan.laptoplarin diger ozelliklerini asagida verdim

onbellek 6mb, i7, 2.4ghz, ddr3, 8gbram, 2gb paylasimsiz ekran karti,win8
birde simdi farkettim asusun chipset modelinde hd yazmiyor acaba farkedermi?

simdiden tesekkur ederim.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bu baslikta cok konu gordum toshibmi asusmu diye fakat ikisi arasinda secim yapamiyorum.inceledigim iki modeldeki farklar sunlar asusun ekran karti nvidia toshibaninki amd .toshibanin 250gb hafiza fazlasi var ama benim icin hafiza muhim degil.asusta catlama toshibada isinma problemi oluyo diyorlar fakat genelde ikiside saglammis bu iki laptop hakkindaki goruslerinizi bildirirseniz sevinirim. 1ay sonra bu iki laptoptan birini alicam.1ay boyunca yorumlarinizi bekliyorum.bi yazim hatam olduysa k.bakmayin tabletten yaziyorum suan.laptoplarin diger ozelliklerini asagida verdim

onbellek 6mb, i7, 2.4ghz, ddr3, 8gbram, 2gb paylasimsiz ekran karti,win8
birde simdi farkettim asusun chipset modelinde hd yazmiyor acaba farkedermi?

simdiden tesekkur ederim.

dostum ekran kartı tamam da modeli ne model çok önemli bunun çekirdek sayısı var çalışma frekansı var bellek saat hızı var var oğlu var en iyisi ikisinin de linkini at sen

kara041

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- - - Mesaj Güncellendi - - -

dostum ekran kartı tamam da modeli ne model çok önemli bunun çekirdek sayısı var çalışma frekansı var bellek saat hızı var var oğlu var en iyisi ikisinin de linkini at sen

http://www.vatanbilgisayar.com/Note...lir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=63377

http://www.vatanbilgisayar.com/Note...lir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65814

hangisi neden?? genel olarakta bu markalar hakkında yorumlarınızı bekliyorum

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
GeForce GT 650M 384@735 - 128bit @ 850MHz
Radeon HD 7670M 480 cores @ 600 MHz128 Bit @ 900 MHz
Kıyaslama böyle ikisini de alabilirsin birinde çekirdek az hız fazla diğerinde çekirdek fazla hız az ama psyhics için nvidia yı tercih ederdim ve nvidia lı olan full hd ekrana sahip kesinikle asus!

kara041

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çekirdek fazla hız az derken? birazdaha açabilirmsiin arada performans farkı varmı ögrenmek istiyorumda ?

kara041

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgi için sagol baska arkadaslarında yorumlarını bekliyorum

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
geri kalan herşeyleri aynı gibi. HD ekranla Asus alır :)

kara041

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler peki bu asusun rami 16gb olanları (8+8) mi oluyor yoksa tek parçamı ? birde bu laptoplar haricinde asus yorumlarınızı bekliyorum ekran kartından dolayı toshibayı elemis bulunmaktayım.ekran kartı nvidia olan indirimli bir laptop linki atarsanız sevinirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://www.teknosa.com/urunler/125032486/asus-n56vz-s4402h-notebook bunuda gördümde nerdeyse hiç kötü yorum yok bu laptop hakkında yorumlarınızın devamını bekliyorum