23 Temmuz 2009 #1 A ahmedx5555 Öğrenci Katılım 9 Nisan 2009 Mesajlar 74 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 slm arkdaslar geçen siteleri gezerken bir karikatür sitesine rast geldim Ve girmez olsaydim içerigi gorunce şoke oldum bu bir saygisizlikdir.Site hakkindaki yorumlarinizi bekliyorum ********************
slm arkdaslar geçen siteleri gezerken bir karikatür sitesine rast geldim Ve girmez olsaydim içerigi gorunce şoke oldum bu bir saygisizlikdir.Site hakkindaki yorumlarinizi bekliyorum ********************
23 Temmuz 2009 #2 mehmet Profesör Emektar Katılım 9 Mayıs 2007 Mesajlar 2,699 Reaksiyon puanı 47 Puanları 228 Merhaba, Bu internet denen melanette ne ararsan iyisiyle kötüsüyle bulunabilir. Ahmet arkadaşım,sitenin yönetimine kınama yazacaktım.Karikatürlerin iğrençliğinden sayfayı tam açamadım. Forumdaki değerli arkadaşlarımında siteyi görmelerini hiç ama hiç istemem. Saygılar
Merhaba, Bu internet denen melanette ne ararsan iyisiyle kötüsüyle bulunabilir. Ahmet arkadaşım,sitenin yönetimine kınama yazacaktım.Karikatürlerin iğrençliğinden sayfayı tam açamadım. Forumdaki değerli arkadaşlarımında siteyi görmelerini hiç ama hiç istemem. Saygılar