İğrenç Adamın Aldığı Ceza Açıklandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pafter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Öz kızını 24 yıl boyunca bodruma kapatan ve ondan yedi çocuk sahibi olan Avusturyalı sapık baba Josef Fritzl'in cezası açıklandı.

115449.jpg

Avusturya’da öz kızını 24 yıl boyunca evinin bodrumuna kapatarak tecavüz eden ve tecavüzler sonucu doğan 7 çocuktan 1’inin ölümüne sebep olan sapık baba Josef Fritzl (74), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Dünkü duruşmada iddianamede yer alan, cinayet, tecavüz, köleleştirme ve hürriyeti kısıtlama gibi tüm suçlamaları kabul eden Fritzl, bugün de duruşmada zayıf ve titreyen bir sesle, "Yaptıklarımdan dolayı bütün kalbimle pişmanım. Ancak aileme yaptığım tüm kötülükleri düzeltmem maalesef mümkün değil. Verdiğim tüm bu zararı asgariye düşürmeye çalışıyorum" dedi.

Güvenilir kaynaklar, 24 yıllık esaretin kurbanı Elisabeth Fritzl'in yargılamanın dünkü duruşmasında bir süre mahkeme salonuna geldiği ve Fritzl'in kızıyla yüz yüze gelmesinin ardından tüm suçlamaları kabul ettiğini açıkladığını belirttiler.

Bölgesel seçim kayıtlarından rastgele seçilen dört kadın ve dört erkekten oluşan jüri üyelerinin de Fritzl'i "cinayet, köleleştirme, hürriyeti kısıtlama ve tecavüz" suçlarından oy birliğiyle suçlu buldukları kaydedildi.

Hakim Andrea Humer, jüri üyelerinin kararının ardından, sanık Josef Fritzl'i ömür boyu hapis cezasına mahkum ettiğini açıkladı.

-24 YILLIK ESARET-

Öz kızı Elisabeth'i 11 yaşından itibaren taciz ettiği belirtilen Josef Fritzl, kızı 18 yaşına bastığı gün onu evinin bodrumuna kilitleyerek, eşi ve diğer çocuklarına, kızının evden kaçtığını söyledi.

Eşini ve çocuklarını bu yalana inandırmak için kızının ağzından mektuplar yazan Fritzl, evinin bodrumunda ses geçirmeyen özel bir sığınak inşa ederek onu 24 yıl boyunca burada rehin tuttu. Özel sığınakta kızına tecavüz eden Fritzl, bu ensest ilişkiden toplam 7 çocuk sahibi oldu.

Gürültü yapan, ağlayan veya rahatsız olan çocuklarını zaman zaman kendi evinin kapısına, Elisabeth'in ağzından yazılmış bir mektupla birlikte bırakan Fritzl, karısını da bu yalana inandırdı. Fritzl, böylece öz kızından sahip olduğu çocuklardan üçünü sığınaktan yukarı çıkardı.

Karısı ve komşularının şüphelenmediği bu durumu 24 yıl boyunca sürdüren Fritzl, öz kızından olan çocuklarından hiç güneş yüzü görmemiş 19 yaşındaki Kerstin'in hastaneye kaldırılmasıyla, geçen yıl 28 Nisanda yakayı ele verdi.

Fritzl'in öz kızından olan çocuklarından birini, doğumdan hemen sonra sığınaktaki sobaya atarak yaktığı da ortaya çıktı.

FRITZL TEMYİZE GİTMEYECEĞİNİ BİLDİRDİ

Kızını evinin bodrumuna hapsederek 24 yıl boyunca tecavüz eden ve bu ensest ilişkiden 7 çocuk sahibi olan Josef Fritzl (74), mahkemenin verdiği ömür boyu hapis cezasını "anladığını ve kabul ettiğini" söyledi.

Dava hakimi Andrea Humer'in, kararı açıklamasının ardından birkaç kez "Anladınız mı ve cezayı kabul ediyor musunuz" sorusuna "evet, anladım ve kabul ediyorum" yanıtını veren Fritzl, "temyize gitmek istemediğini" belirtti.

Savcı Christiane Burkheiser'in de karara itiraz etmediğini beyan etmesi üzerine ömür boyu hapis cezasının kesinleştiği bildirildi.

Bu arada sanığın psikolojik durumuna ilişkin bilirkişinin verdiği rapor uyarınca Josef Fritzl'in "akli dengesi bozuk suçlular" cezaevine sevk edileceği ve cezasını burada çekeceği bildirildi.

Fritzl'in avukatı Rudolf Mayer, müvekkilinin mahkemede tüm suçlamaları kabul etmesi konusunda kendisine önceden herhangi bir öneride bulunmadığını, duruşma sırasındaki açıklamalarını kendiliğinden yaptığını söyledi.

Mayer, bir soru üzerine Fritzl'in kızı Elisabeth'in ifadesinden etkilenerek böyle bir karar aldığını tahmin ettiğini kaydetti.

Mahkeme sözcüsü Franz Cutka da düzenlediği basın toplantısında, sanık Fritzl ve savcı Burkheiser'in kararı itiraz etmeden kabul ettiklerini beyan ettikleri için "bundan sonra temyiz olanağı bulunmadığını ve hükmün kesinleştiğini" bildirdi.

(Haber 7)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Avusturya’da öz kızını 24 yıl boyunca evinin bodrumuna kapatarak tecavüz eden ve tecavüzler sonucu doğan 7 çocuktan 1’inin ölümüne sebep olan sapık baba Josef Fritzl (74), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
İyi olmuş :whistling:

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Yaşaması Bile Bi hataa...

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Allah belasını versin.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şimdi bir şey derdim de tutuyorum kendimi. Daha doğrusu burada diyemiyorum. :censored:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
o doğan çocuklar nasıl bi psikolojiyle yetişecek şimdi :S

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bu şerf....zi içerde şişlerlerse insanlık biraz olsun rahatlayabilir.

ZeK.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mide bulandırıcı..

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
İdama karşı olanlar, idam dendiği zaman hemen insan hakları vs. diyenler bu tür haberleri görünce yine aynı görüşlerinde devam ederler mi çok merak ediyorum.

İdam mutlak gereklidir, bunun gibi iki ayaklı yaratıkların da derhal idam edilmesi gerekir.

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
İdama karşı olanlar, idam dendiği zaman hemen insan hakları vs. diyenler bu tür haberleri görünce yine aynı görüşlerinde devam ederler mi çok merak ediyorum.

İdam mutlak gereklidir, bunun gibi iki ayaklı yaratıkların da derhal idam edilmesi gerekir.

Katılıyorum.

İdama karşı olanlar zaten kitlesel problem çıkaranlardır o yüzden aşırı karşılar o kadar insana değer verselerdi bebek katilleri olmazdı! ha avrupa var bide ama onlarda terör olmadığı için geniş geniş konuşuyorlar, bu başıktaki gibi konularıda fazla önemsemiyorlar.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510

İdam cezasının olmasına katılıyorum... Olması gerekiyor en azından caydırıcılık açısından...

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Yağlı hatta yağsız kazığa oturtmak gerek böylelerini

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Resmen asmalari lazim ama onun icin iyilik olur asit kuyusuna atsınlar acı çeke çeke ölsün..

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Resmen asmalari lazim ama onun icin iyilik olur asit kuyusuna atsınlar acı çeke çeke ölsün..

Katılıyorum, bak bakalım bir daha yapabiliyorlarmı.
Şimdi bu insan yapılırmı diyenlerede o kızcağız insan değilmiydi diyorum.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
İdam, kazık-mazık yetmez bu adam en iyi cezayı muhakkak ki Allah verecektir ama onu dilim dilim doğramak isterdim

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
kızının gözü önüünde şeyinden asılmalı bence

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9

evet ben idam edilmemeli diyorum var mı bir diyeceğiniz
kulun gizini mutlak Allah çıkarır yarına
sana mı bana mı kalmış ayıpları paylama