IE8 de browse butonu çalışmıyor

bulutto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, bir file upload scripti hazırladım, ama file input yani browse butonu çok küçük çalışmıyor, aşağıda görebilirsiniz görüntüyü ve kodları tabi normaldeki kod aşağıdaki gibi değil ama ben en basite indirdim sadeleştirmeme rağmen hala görünmüyor nalet buton.

HTML:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd"><html>	<head>		<title>Resim Ekleme Paneli</title>		<meta http-*****="content-type" **********text/html; charset=iso-8859-9">		<meta name="generator" **********notepad++">	</head>	<body>		<form action="deneme.php" method="post" enctype="multipart/form-data">			<input type="file" name="resiminput"/>		</form>	</body></html>

ie8gozatsorun.jpg

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
IE'nin kendisi karın ağrısı.

bulutto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben neler çekiyorum bu nalet yüzünden bi bilsen devamlı denk gelmiyor ama geldimide tam geliyor gördüğün gibi, arkadaşlar kimse mi bilmiyor bi el atında kurtarın beni şu nalet olasıca tarayıcıdan.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
ben neler çekiyorum bu nalet yüzünden bi bilsen devamlı denk gelmiyor ama geldimide tam geliyor gördüğün gibi, arkadaşlar kimse mi bilmiyor bi el atında kurtarın beni şu nalet olasıca tarayıcıdan.

Google Chrome'ye geçin, dünyanızı yaşayın.

bulutto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Leopard38 ben web tasarım yapıyorum siteleri IE'ye görede düzenliyorum mecburen, arkadaşlar kaç gündür baulamadım koskoca nette yakında bill gates'e soracam.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
@Lopard38 ben web tasarım yapıyorum siteleri IE'ye görede düzenliyorum mecburen, arkadaşlar kaç gündür baulamadım koskoca nette yakında bill gates'e soracam.
Aslında haklısın nedir ya şu Bill Gates'in lanetli tarayıcısı.

bulutto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar konu güncel kaç gün oldu cevap yok nalet şeyin cevabını da bulamadım bir türlü.