İE 9 facebook resim sorunu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen bendede aynı sorun var Silverliht Güncelledim,Flash Güncelledim Win 8 Kullanıyorum her iki ie de de aynı sorun var Google Chrome kurdum onda bı sorun yok ama ben ie 10 kullanmak istiyorum tam ekran keyfi bi başka yine Sorunu nasıl çözücez ?

cadoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen bendede aynı sorun var Silverliht Güncelledim,Flash Güncelledim Win 8 Kullanıyorum her iki ie de de aynı sorun var Google Chrome kurdum onda bı sorun yok ama ben ie 10 kullanmak istiyorum tam ekran keyfi bi başka yine Sorunu nasıl çözücez ?

badembaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendede var işte yardım eden yokmu tam ekran videolardada oyle oluyo bazen

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ie cache vs temizlik yapiin. ayrica sistem tarihini kontrol edin

cadoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
clients dediklerinizi yaptım fakat olmadı lighbox olarak aslında calısıo ama açılan Resmi Back te göstermesinin nedenini çözemedim :(

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
benim basina gel di. iki nedeni vardi biri sistem tarihi duzgun degildi ikikncisi. cache temizligi

flash guncellemesine bir bak ayrica. su islemi yap
ie ayarlarina gir gelismisi sec altta sifirla var. tum verileri sifirlayi sec. bu islemden sonra calismasi lazim

tum verileri temizleme cikmadiysa. birden fazla ie aciktir. hepsini kapat 1 tane acik kalsin

badembaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun devam ediyorrr ben formattan sonrada böyle kaldı dediklerini tamamen yaptım

cadoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
badembaba o bence windows 8 ile alakalı birşey ben ne yaptıysam olmadı ona microsofttan baska birinin çözüm blucagını sanmıyorum.

badembaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 8 ile alakası yok release yi ilk kurduğumda 2,5 ay önce falan yoktu şimdi format da attım yine aynı

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
badembaba o bence windows 8 ile alakalı birşey ben ne yaptıysam olmadı ona microsofttan baska birinin çözüm blucagını sanmıyorum.

Windows 8 IE10 bende böyle. Demekki windows 8 ile alakalı değil. :)
GUI4.png

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bende 8 kulalnıyorum umarım başıma gelmez.

badembaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
silemiyorumda ie yi kaldırıp tekrar yüklesem belki olacak ama kalkmıyor güncellemelerde yok w8 in içinde geldiği için

cadoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Metrodaki İE'yi Dene Ondada bu şekildemi ?

badembaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet oda bu şekilde de zaten metrodakini kullanmam flash player yükle diyip duruyor

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bende de içerik paylaşma ve beğenmede sorun var. Metrodaki IE ise çalışıyor ama ben kullanmıyorum zaten evdekilerindi IE onlarda masaüstünden giriyor. Alışamadık Metro'ya. Çözüm arıyorum bende. Du bakalım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sa arkadaşlar ie tam ekra yapmak istiyorsanız f11 tuşuna basın metroya geçmek istemiorsaız advanced sistm care sitesiden Windows 8 başlatı indirin kurun bnm sorunum ie dn facebooka resim atamıyorum lütfen bile biri cevap yazsın:huh::hammer: